Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix

Politiet oppdaget søndag kveld at 24 personer var samlet på en adresse i Sarpsborg. Den ansvarlige er nå anmeldt for brudd på smittevernreglene.

Politiet rykket ut etter en melding om at mange mennesker var samlet på stedet. På adressen fant politiet 24 personer tilknyttet samme forening samlet.

– Ansvarlige blir anmeldt for brudd på covid-19-forskriften, skriver Øst politidistrikt på Twitter.

Politiet meldte om hendelsen ved 21.40-tiden søndag kveld.

Den siste tiden har det vært stort smittetrykk i Sarpsborg. Forrige uke ble det registrert 149 nye smittetilfeller og var dermed den verste uken siden koronautbruddet startet i mars, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

Formannskapet innførte denne uken nok en lokal forskrift for å redusere antallet smittede i kommunen. Alle innendørs arrangementer med få unntak ble forbudt fra lille julaften fram til 7. januar.

Brudd på koronaforskriften er også tidligere blitt anmeldt. Senest fredag ble en arrangør anmeldt for brudd på koronaforskriften etter en religiøs samling på 22 personer.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.