Etter at Sylvi Listhaug onsdag nærmest nazistemplet den nasjonalkonservative fløyen i Fremskrittspartiet, er norsk rikspolitikk ribbet for både konservatisme og nasjonale verdier. Mange, også blant våre lesere, reagerer med raseri. Dagsorden spør hva som har skjedd med Sylvi.

Hadde gammelmediene fortsatt tillatt kommentarfelter, ville de og deres moderatorer hatt mer enn nok å henge fingrene i, etter at FrPs elite i går rensket ut partiets grunnfjell. Nå har gammelmediene like lite til overs for folk som ikke liker eliter, overnasjonal styring og ensretting, som det Siv Jensen og hennes en gang så frittalende og stolte nestleder, Sylvi Listhaug har.

I Document holder vi dørene oppe, både for nasjonalkonservative, konservative og andre som ønsker å utfordre det klamme konsensus om nasjonale stridsspørsmål som innvandring, integrering, karbonfangst og EU-tilpasning.

Siv Jensen hadde nok regien, men Sylvi Listhaug var den som tok jobben og kastet hansken midt i fleisen på alle som trodde at kvinnen med korset i halsen var på deres parti.  Hans Rustad og Geir Furuseth plukker den opp.

I sendingen får dere også se et intervju med forloveden til denne journalisten (saken under er fra februar i år):

Julian Assange kan dø i britisk fengsel

 

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.