Republikanske valgmenn slapp ikke inn i delstatsforsamlingen i Michigan for å avlegge stemmer for Trump og Pence mandag. De fikk beskjed om at plassene var opptatt av Demokratene.

Republikanske valgmenn har allerede stemte alternativt i Georgia, Nevada og Pennsylvania for Trump/Pence. Bakgrunnen for at Republikanerne stiller med egne valgmenn, er at de mener valgfusket har vært så massivt at resultatet er ugyldig. Det arbeides for å få rettsystemet til å ta fatt i sakene før valget kommer opp for Kongressen 6. januar.

I vippestatene ble opptellingen stanset midt på natten og maskinene sto stille i flere timer. Trump ledet overlegent. Da tellingen ble gjenopptatt, ledet plutselig Biden. Rundt halvparten av velgerne tror ikke valget gikk rettferdig for seg.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.