Utopister kommer i alle fasonger og til alle tider. Stalin utryddet kulakkene, «storbøndene» som hadde mer enn to kyr. MDG og noen av våre byplanleggere ønsker seg «10-minutters samfunnet». Det er en utopi som ville ødelegge landet, men hvem gidder å bry seg med sånt? Document Dagsorden gjør, og her får du motgift!

Hans Rustad hører og ser NRK nesten ene og alene i embeds medfør, det gjør Geir Furuseth også, men likevel ble han svar skyldig, da Hans innledet sendingen med å spørre om Geir hadde hørt om «10-minutters samfunnet».

Det tror vi dere seere, lesere og lyttere blir også.

Følg samtalen der Rustad og Furuseth bryter den norske «omertaen», kun ved å stille spørsmål ved forhold «man ikke skal stille spørsmål ved».

 

Kjøp julegaver fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

Finn flere titler på forlagssiden!

 

 

Les også

-
-
-
-
-
-
-
-

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.