Statsminister Erna Solberg danser sammen med barn på Lunde barneskole i Skien 30. oktober.
Foto: Terje Bendiksby / NTB

Miljøstiftelsen Zero IQs utplasserte medarbeider i Høyre, Lene Westgaard-Hallelujah, er en av initiativtakerne bak et nyreligiøst klimanettverk i det sosialistiske Miljøpartiet til Høyre. Målet er å vinne konkurransen om å bli det mest sinnssyke klima- og miljøpartiet.

New Age-nettverket skal fortsette arbeidet med å redde menneskeheten fra klimakrisen … som fortsatt ikke har slått til etter 30 år med feilslåtte dommedagsvarsler. Men nå skal det bli fart på både vindmøllene, klimaavgiftene og utgiftene til folk og næringsliv:

Sekten skal intensivere jobben med å spre klimabesvergelser og trylletall som gjør subsidier og enorme offentlige utgifter til økonomisk vekst, etter modell fra Karl Marx og formann Mao.

– Jeg tror at økonomisk vekst er en forutsetning for at vi kan løse utfordringene, og få til det vi trenger i det grønne skiftet, sier Westgaard-Hallelujah med et stort glis til NRK, iført grønn kjole fra Lan Berg-kolleksjonen.

Westgaard-Hallelujah har studert klimatologi ved universitetet i Disneyland, og jobbet som i leder for finans i miljøstiftelsen ZERO da hun ble valgt som stortingsrepresentant i 2017. Erna Solberg (som privat kaller Westgaard-Hallelujah for «min lille røde muldvarp») stråler som ei sol ved nyheten.

– Dette er bra for vindkraftsvindlerne, klimasnyltere og liksomøkonomien vi bygger i Norge, sier hun til Documents vettskremte medarbeider.

Så langt har 31 av Høyres 45 stortingsrepresentanter knyttet seg til sekten, og flere står i kø: Ikke bare fordi klimasvindelen gir både cash og karriere, men også fordi det er veldig gøy å danse kollektivt naken iført keiserklær til sjamantromme og tamburin, for å fikse været i fremtiden.

Som oppstart for klimanettverket er Sjarlatan Durek Durex Rex hyret inn for å holde selvutviklingskurset «Hvordan Klikke Fullstendig» i slottets speilsal ved midnatt ved første fullmåne. Ta med svart katt og narrehatt.

At klimakjettere heretter offentlig vil bli lyst i bann foran Klimatinget på Løvebakken, kan også være medvirkende til klimaentusiasmen i det blågrønnrøde Miljøpartiet til Høyre, men som statsministeren sier med et sukk til Document:

– Vi har ikke noe annet valg enn å intensivere jakten på intellektuelle og klassefiender i vår krets: Jorden må reddes, og jeg vil bli Paven av FN. Skal det være litt kake?

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.