Mens bildene av Trump har vist ham i negativt lys, er bildene av Biden retusjert så han ikke ser ut som han gjør på videoer.

Joe Biden er utropt til vinner av Pennsylvania, og får dermed godt over 270 valgmenn. Men på Republikansk side er man ikke overbevist om at alt har gått riktig for seg, og USA står foran en lang og opprivende prosess.

Hillary Clinton anbefalte Joe Biden om ikke å «concede», innrømme nederlag, under noen omstendighet. Nå kan Trump gjøre hennes ord til sine.

Mediene har fungert som Bidens propagandaarm. Da avsløringene om korrupsjon kom, valgte mediene ikke å omtale dem eller kalte dem russisk desinformasjon. Facebook og Twitter blokkerte historien.

Det er ingen tvil om at Bidens har mottatt store summer av russerne og kineserne. Spørsmålet er om det var ulovlig. Forandret Biden USAs politikk som resultat av penger? De spørsmålene er ikke besvart og de vil bli værende.

Spørsmålet om valgfusk er ikke besvart. En anonym varsler har fortalt leder for Republikanerne i Michigan at de som stemmeopptellere fikk beskjed om å tilbakedatere tomme konvolutter. Det var liten tvil om hva de skulle brukes til. Det er datafeilen som førte til at 6.000 stemmer for Trump ble til 6.000 for Biden. Samme dataprogram skal være brukt i 30 delstater.

Mediene avviser spørsmålene blankt. Så lenge de gjøre det vil de bare fortsette å bli stilt.

 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.