Red. nevnte i en video for en tid siden at han har en Riesenschnauzer som venter hvalper. Det er flere måter å finne «foreldre»på. Vi har god erfaring med Documents lesere i andre sammenhenger, så hvorfor ikke hund?

Vi har villet ha hvalper fordi det er en usedvanlig fin hund med en særskilt vennlig, familiekjær psyke. Det er vår tredje Riesenschnauzer så vi har litt å sammenligne med.

Nå viser det seg at hun går svanger med hele 11 hvalper! Det blir litt å ta seg av fremover. Termin er torsdag til uken.

Riesenschnauzere kan ha sterke personligheter. De tar mye plass. De skal være medlem av familien og beskytter den til gjengjeld. Riesenschnauzere er vakthunder. Tispene er helt greie å oppdra, men en hannhund bør man vie tid og kunne gi struktur. Hanner kan være strie. De er helt fine hvis eier har en myndig hånd. De som er hundemennesker vet hva jeg snakker om.

En Riesen krever lufting og aktivitet. Det er ikke en hund du lar ligge alene hele dagen. Red. har erfaring med fuglehunder og elghunder, men ingen av dem slår en Riesen. De har en styrke og livsglede og de blir en del av deg. Hunden vil være med deg over alt.

Hvis det er første store hund man har, er hvalpekurs obligatorisk. Det har begge parter utbytte av.

Det er så mange gode mennesker som leser Document at vi tenkte dette var den enkleste måten å finne hjem til hvalpene på. Vi har allerede noen på blokka som har skrevet.

Skriv til hans.rustad@gmail.com og fortell litt om hvem du/dere er og hvilken erfaring dere har med hund.

Merk brevet «Riesenschnauzer».

 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂