The Lincoln Project består av fem anti-Trump-republikanere som har fått tonnevis av penger kastet etter seg for å svine til Trump og hans nærmeste. Det siste er megaboards på Times Square som viser Jared og Ivanka som gir fingeren til covid-døde. Ivanka og Jared truer med rettssak, men det spørs om det lønner seg.

The Lincoln Project har ikke vært noen stor suksess. Men en rettssak kan hjelpe.

Bildet av Ivanka er selvsagt fra en helt annen sammenheng, og Jared har aldri sagt noe slikt. Det vet de fleste, og boardene kan slå tilbake på the Lincoln Project. Men på Twitter er det nok av folk som synes de fortjener det.

The image of the President’s daughter and adviser appears to have been taken from a selfie she tweeted in July, in which she held and gestured toward a can of Goya black beans.

Jared, in a separate billboard abutting Ivanka’s, is shown next to body bags and a quote that reads, “[New Yorkers] are going to suffer and that’s their problem.” The quote is attributed to Kushner from a Sept. 17 Vanity Fair article.

 

Jared Kushner and Ivanka Trump threaten to sue Lincoln Project over Times Square ads

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂