Fra en gallamiddag i Washington 19. januar 2017, før George Conway hadde stått frem som en motstander av Trump, mannen kona hadde hjulpet å vinne. Foto: Matt Rourke / AP / NTB

The Lincoln Project består av Republikanere som hater Donald Trump og har gjort alt for at han skulle tape. Nå er en av grunnleggerne, John Waver, tatt i seksuell trakassering online av unge menn. Det har stilt de andre i forlegenhet, ikke minst George Conway, mannen til Trumps pressetalskvinne Kellyanne Conway.

Conway forsøker å fremstille det som at han knapt kjenner Weaver. Det er det ingen som tror på.

Tbe Lincoln Project sendte ut en melding om at de var totalt uvitende og sa de var glade for at de aldri var i fysisk kontakt med Weaver. Men dette avvises som løgn av mannen som sprakk storyen, Ryan James Girdusky.

While many of those associated with Weaver, who worked with the late Sen. John McCain (R-AZ), have pleaded ignorance, political consultant Ryan James Girdusky, who broke the story, slammed the Lincoln Project’s statement, calling it “an absolute lie.”

“Members did know. Young men approached them about the accusations. Members knew I was writing the story and warned John Weaver,” he said:

 

George Conway Denies Close Ties to Lincoln Project Co-Founder John Weaver, Penned an Op-ed Together

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂