Sakset/Fra hofta

Drapsmannen Abdirizak Abdimalek Osman er til høyre på bildet.

Den drapsdømte 18 år gamle Abdirizak Abdimalek Osman som ble befridd av tre andre menn mens han var på permisjon fra en lukket ungdomsanstalt for å shoppe på et handlesenter i juli i år, befinner seg kanskje fremdeles i Sverige.

Osman er etterlyst internasjonalt, men på sosiale medier gjør han narr av politiet der han lar seg avbilde med to kompiser og skriver at han ”chillar” i Tensta, nord i Stockholm.

– Vi vänder på varenda sten i jakten på honom, sa polisen i Region Västs presstalesperson Christer Fuxborg like etter at Osman hadde rømt.

Ifølge assisterende polisområdeschef i Polisområde Nord, Anders Rissel, er ikke fotoet nytt.

– Vi följer upp den här typen av information från sociala medier men när det gäller just den här bilden har vi uppgifter om att den är gammal, skriver han.

Drapsmannen på 18 år erter politiet. Han vet godt at han kan holde seg i skjul blant «sine». Akkurat som jihadistene i Molenbeek i Brussel gjemte seg blant andre muslimer som aldri ville ha våget, eller kanskje ikke engang ønsket, å melde fra til politiet.

Den manglende forståelsen av hvordan den muslimske klanmentaliteten fungerer har latt de kriminelle gjengene i Sverige vokse til å bli et enormt problem.

Aftonbladet
Kjøp Klanen her!