Tavle

Hege Storhaug har helt siden 90-tallet arbeidet for likestilling mellom kjønnene, særlig for minoritetskvinner. Hun er kjent som forfatter av en rekke bøker og som forgrunnsfigur i Human Rights Service. Foto: Facebook 

Regjeringens forslag til statsbudsjett for 2021 viderefører statsstøtten til Human Rights Service. I den anledning vil vi senere på onsdag få Hege Storhaug til Dagsorden-studio for å fortelle om arbeidet HRS gjør.

– HRS er ikke regjeringens prioritet, men følger av tidligere budsjettavtaler med Stortinget, hvor man også ble enige om å øke støtten til andre organisasjoner med 17 millioner, opplyser justis- og beredskapsminister Monica Mæland (H) til NTB.

I budsjettet står det at tilskuddet skal medvirke til å gi bedre kunnskap om innvandring og integrering i befolkningen, inkludert muligheter og utfordringer i denne sammenhengen.

Hege Storhaug vil onsdag ettermiddag bli intervjuet av Documents journalist Julie Dahle. Sendingen vil bli lagt ut i løpet av onsdag kveld.

Se siste Dagsorden-sending om verdens fremste epidemiologer som advarer mot korona-nedstengningene her. Alle våre sendinger finner du på vår YouTube-kanal. Abonnér gjerne!

 

Vi selger bøker av Hege Storhaug! Både enkeltvis og som bokpakke til superpris.