Sakset/Fra hofta

18-årige ‘Ali H’, alias 25-årige Zaheer Hassan Mahmood, pakistansk migrant

Det begynner å bli vanskelig å finne et språk til å beskrive det som skjer i dagens Vest-Europa. I USA har de Antifa og BLM, selv om Biden sier det bare er en idé. I Vest-Europa har vi jihad. Hvis Demokratene i USA bruker Antifa/BLM som sin milits, slik militser blir brukt mot forsvarsløse borgere, er det verre med muslimer i Vest-Europa.

To eksempler som kan få hårene til å reise seg på hodet:

Zaheer Hassan Mahmood gikk amok med kjøttøks utenfor der hvor Charlie Hebdo holdt til tidligere. Han hogg to tilfeldige som sto utenfor og røkte. Begge var journalister. De holdt på å lage en dokumentar om Charlie Hebdo-massakren. Den kvinnelige journalisten skal være kritisk skadd.

I nyhetene het det at jihadisten het Ali H og var 18 år. Han ankom Frankrike som enslig mindreårig i 2018 og hevdet han var 16.

Nå viser det seg at han heter Zaheer Hassan Mahmood og er 25 år. Myndighetene ville skjelett-teste Zaheer, men han motsatte seg det, og myndighetene måtte vente til han fylte 18. Han kunne vært avslørt og sendt tilbake. Hvorfor skal Frankrike gi asyl til pakistanske skjeggebarn?

Zaheer har ødelagt livet til to mennesker pga. myndighetenes godhet.

Zaheer bodde i et hus hvor det bare bodde pakistanske gutter som var kommet på samme måte som ham.

Today there are nine detainees for the terrorist attack on Friday in Paris. Among those arrested is his 16-year-old brother and those who lived with him in Pantin’s occupied house, all Pakistanis.

This young man born in Islamabad, the capital of Pakistan, was furious at the republication of the cartoons of the Prophet Muhammad in Charlie Hebdo, when the trial of those responsible for the massacre began in the Palace of Justice.

… The terrorist had grown up in that environment of the poor of Pakistan, with the preaching of the madrassas or radical Koranic schools, which instruct them militarily for ‘jihad’ or holy war, and the sermons of the Islamist imams of the Red Mosque of Islamabad.”

Today September 25, I am going to condemn them, sier Zaheer på videoen som ble funnet på hans telefon. Han erklærte sin lojalitet til imam Ilyas Qadre i den røde moskeen i Islamabad.

“I et intervju på nettsidene til Naya Pakistan sier Ali Hassans far, en bonde som bor i den lille byen Mandi Bahauddin, at sønnen hans ‘gjorde en bra jobb’ og at han var ’svært glad’ for angrepet. Faren oppfordrer regjeringen i Pakistan og andre muslimske land til å hente tilbake sønnen: ‘Han har tjent islam, og vi er et muslimsk land’, sier faren.” (CNews via Document, 29. september 2020)

Noen burde stilles til ansvar for at vi fortsetter å ta imot mennesker fra land hvor vi vet nok om hva slags mental bagasje de har med seg. Det finnes ingen grunn til at vi skal ta imot skjeggebarn fra Pakistan. Men EU er svakt og vil heller bruke sin makt til å påtvinge alle medlemsland å dele byrden, og Norge vil gjerne være med og dele. Hele godhetsindustrien i Norge står klar. Det samme gjør mange ordførere i kommuner som staten fyller lommene til.

 

 

Kjøp bøker fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

Finn flere titler på forlagssiden!