REUTERS/Elias Marcou/Scanpix

Jeg vil takke alle naive Facebook-filantroper, hovedsakelig kvinner, som bruker logoen til den norske parasitten «Dråpen i havet» på sine profiler (#50erikkenok) og som indirekte presser norske myndigheter til å hente enda flere av disse «blomstene» som har vært samlet i Moria!

Med en gang Moria brant ned, var tiden inne for at vi skulle bli kvitt et problem vi har hatt siden 2015, de unge kriminelle (hovedsakelig afghanere) som hele tiden stjeler, utøver vold og dreper (med kniv), både sine egne og andre. Den greske regjeringen handlet lynraskt. 406 «blomster» ble rett etter brannen fraktet med fly til Thessaloniki, og derfra skal de fordeles til forskjellige land i Europa, bl.a. Norge.

Det er en kjempe-bevegelse i Norge av mange falske og naive filantroper som vil ha så mange flyktninger som mulig fra Moria til Norge. Falske, fordi i praksis kommer ingen av dem til å løfte en finger eller svi på noen som helst måte, i hvert fall ikke med en gang. Problemene kommer etter hvert … Naive, fordi de går rett på hva NRK og TV2 og mediene serverer dem om de stakkars enslige barna som må reddes til Norge.

Mens disse stakkars barna ventet på flyplassen i Mytilini, stjal de alt de kunne fra butikkene, uten at politiet gjorde noe som helst. Politiet hadde nok fått beskjed om ikke å gripe inn, ellers måtte de som skulle tas for tyveri, bli anholdt, noe som ikke var planen. Poenget var å bli kvitt dem.

Men det morsomste var at under håndbagasjekontrollen fant politiet mange kniver og jernstenger. Problemet igjen er at dette passer dårlig hvis det blir kjent, siden man prøver å bli kvitt de stakkars «enslige barna», og siden mange idioter i andre land nærmest gleder seg til å ta imot dem. Derfor holder greske myndigheter klokelig kjeft, og videoen fra flyplassen blir ikke sluppet ut … Får håpe noen andre filmet dette og legger det ut.

Igjen: Takk til alle dem som i sin naivitet vil overta et helvetes problem vi har hatt i 5 år nå. Dere får se hva det betyr om en stund …

Dessverre er det ikke bare glede for meg, siden jeg bor (snart 40 år) i Norge, og siden det er meg også som skal betale for denne idiotiske importen. I tillegg er jeg lite glad for at mine barn og spesielt barnebarn skal leve med dette problemet. Så her er det blandede følelser …

 

(Christos Avgerinos er fra Lesvos. Dette er gjengitt fra hans Facebook-side. red.mrk)

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.