Den afghanske konflikten mellom Pashtun og Hazaras herjer i Moria-leiren på Lesvos. De slår for å drepe. Vær så god Erna, importér dette problemet til Norge også, med skattebetalerens penger. Det hadde vært lett for meg, som greker og som innfødt på Lesvos, å si ja takk, ta alle til Norge eller hvor som helst, bare vi blir kvitt problemet.

Men tømmer du Moria i dag, så er Moria full igjen etter kort tid! Det skal ikke mye fantasi til for å forstå at et mindreårig barn er bare lokkemat for at flere skal få komme til Norge og andre europeiske land som familiegjenforening. Bortsett fra at dette på sikt ødelegger Norge både økonomisk og kulturelt, så importerer Norge i tillegg en konflikt til.

Konflikten mellom de fanatiske Pashtun (sunnimuslimer, Taliban) og minoriteten Hazaras (sjiamuslimer). Denne konflikten har afghanere tatt med seg til Moria.

Nesten halvparten av alle som er i Moria i dag, ca 10.000, er afghanere. Og afghanere er innblandet i de fleste voldsepisodene, både mot sine egne, men også mot andre nasjonaliteter. De selger beskyttelse til de nykommere. Tar de ikke det i mot, så blir det problem, blodig problem. I de fleste tilfellene er det afghanere mot afghanere.

Fredag for en drøy uke siden begynte to afghanske kvinner å krangle. Det endte med at den ene skar over strupen til den andre som døde kort tid etterpå. Dagen etter ble en ny afghaner knivstukket, som nå ligger hardt skadet på sykehuset og mest sannsynlig dør han også.

Så langt i 2020 har 13 alvorlige knivstikkinger funnet sted, 4 mennesker er døde, og 2 er hardt skadet. I tillegg så skjer det hele tiden mange andre alvorlige episoder (ran, voldtekter, vold etc.). De fleste knivstikkinger som har ført til dødsfall og til hardt skadde har én ting felles: I følge legene, så stikker voldsmennene med kniv helt oppe på låret, nær hoften, noe som militære grupper lærer. Målet er å treffe hovedpulsåren slik at det skal bli stor blødning og offeret skal dø veldig raskt.

Foto: Lesvospost

Tirsdag skjedde det nok en knivstikking, akkurat på samme måtte, ikke i Moria denne gangen, men på det mest sentrale torget i Mytilini, Sapfous torg. Mellom mange skrekkslagne mennesker, så utspilte det seg en krig mellom afghanere. Politiet leter etter gjerningsmennene, samtidig er det tvilsomt om offeret overlever.

Problemet med KRF og hele venstresiden er at de ikke forstår hva slags problem de er i ferd med å importere til Norge. Stakkars de som får disse «barna» som naboer.

 

https://youtu.be/QCfW4gZ3p1c

Lesvospost     stonisi.gr

Kjøp Halvor Foslis bok her!