Keith Ellison var den første muslimen som ble innvalgt til Representantenes hus (2006), i 2017-18 var han nestleder for Demokratenes nasjonale komité og nå er han riksadvokat (Attorney General) i Minnesota. Her poserer han med boken «The Antifa Handbook«, som er en historisk gjennomgang av anti-fascistiske bevegelser, men Ellisons budskap synes mer beregnet på Demokratenes venstreside. Derfor er det ikke til å undres over at folk som søker etter Antifa havenr på kampanjesiden til Demokratenes president-kandidat, Joe Biden. Foto: Twitter

Et tastetrykk er alt som skal til for å få et innblikk i forbindelsene mellom Antifa og Demokratenes presidentkandidat, Joe Biden. Søker man etter antifa.com kommer man til Biden-Harris’ kampanje-side, joebiden.com. Prøv selv!

 

Nå er det nok ikke sikkert at det er Demokratene selv som har sørget for å lage denne koblingen. Et oppslag på Whois.com viser at domenet ble registrert så tidlig som i 2002, og at registeringen er gjort i Panama, som jo er kjent for å beskytte folk som ikke vil komme i egne myndigheters søkelys.

Dersom man søker etter kun Antifa i søkefeltet på Google, vil man få opp en rekke andre nettsider som omhandler denne bevegelsen som er blitt verdenskjent for sin voldelige motstand mot alt de definerer som fascisme.

Det kjente fakt-sjekker-nettstedet snopes. com har også sett nærmere på denne koblingen, og funnet at dette ikke er tull. Men, også de tar feil ettersom de skriver at denne koblingen var reell den 12. august, ikke dagen etter. Det er feil, den er fortsatt virksom. Prøv selv!

BLMs forbindelser til Demokratene

Om denne koblingen ikke viser seg å være genuin og opprettet med den hensikt å støtte Biden og Harris, er det derimot ingen tvil om at Demokratenes valgkampmaskin ActBlue skor seg på alle som vil donere penger til BLM-bevegelsen. Dette kan  man også finne ut ved selvsyn:

Da kommer man inn på følgende side:

Trykker man på Donate, kommer man til Demokratenes innsamlingssentral: https://secure.actblue.com/donate/ms_blm_homepage_2019

Og de legger ikke skjul på hvem de støtter:

As a nonprofit, we’re driven by the belief that our democracy works better when more people participate in civic life and when our campaigns and nonprofits are powered by the people they serve. That’s why we’ve built a powerful online fundraising platform for Democratic candidates up and down the ballot, progressive organizations, and nonprofits. Our tools make it possible for anyone to build a grassroots campaign or movement and give donors an easy and secure way to support their favorite candidates and causes. (ActBlue)

 

Les også:

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.