Veterinær i Statens naturoppsyn (SNO) Jon Arnemo med en bedøvet ulvehann ved Osen i Åmot i Hedmark, i 2018. Ulven hørte til Slettåsflokken. Dyr og folk som jager i flokk er farlige. Derfor er ulvebestanden i Norge sterkt regulert. Mye sterkere regulert enn menneskedyr som jager i flokk. Her er fenomenet omvendt: Ungdomsgjengene får holde på med sin jaging og plaging, mens vi andre bedøves med pjatt fra politikere og medier som gjør sitt beste for å holde virkeligheten på avstand. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix

– Slaget om integreringen i Norge står i Groruddalen, sa Arbeiderpartiets Jan Bøhler, etter at en 16-åring hadde blitt overfalt av en ungdomsgjeng og havnet i koma. Uttalelsen falt i 2009. I år kastes Bøhler utav politikken, etter at gjengoverfallene forlengst er blitt gjengs over hele landet. Politikerne kan glede seg. Norges befolkning har endelig oppnådd flokkimmunitet.

Helt fra tidlig på 1980-tallet, advarte Carl I Hagen og Fremskrittspartiet om farene og nedsidene ved innvandringen. Han måtte få politibeskyttelse for å verne seg mot egg, tomater og stein som såkalte «anti-rasister» slynget mot ham. Først etter at han gikk av som partileder kom Fremskrittspartiet inn i regjeringsvarmen, men selv om partiet har hatt seks justisministere på sju år, har de ikke evnet å gjøre noe med gjengvolden og den forfeilede integreringen. Det er kanskje derfor Hagen varsler sitt comeback i rikspolitikken med:  – Ingen flyktninger til Norge i 2021 og slutt med klimahysteri

Snillisme i ulvetider

En politiker som nok innerst inne så og forsto at Carl I Hagen hadde rett, var Rune Gerhardsen. Han var sønn til «landsfader» Einar Gerhardsen og byrådsleder for Arbeiderpartiet i Oslo i årene 1992-97. Sommeren 1991 endret han innvandringsdebatten i Norge med sitt begrep ‘snillisme’:

13. juni 1991 sendte Ap-politiker Rune Gerhardsen sjokkbølger gjennom Norge med sitt oppgjør med deler av den norske velferdsstaten – inkludert innvandrere som fikk tørketromler av sosialkontoret. (NRK)

Hans valgkampsekretær ved lokalvalget det året het Jan Bøhler. En søk i vårt rikholdige arkiv viser at mannen som har vært Arbeiderpartiets folkelige alibi siden han ble innvalgt på Stortinget første gang i 2005, tok arven opp etter Gerhardsene. Her noen høydepunkter

Bøhler har kunnet tillate seg dette, fordi partiet han tilhører har sett seg tjente med å ha et folkelig alibi. Selv om han også har akademisk bakgrunn, har han jobbet som fritidsklubbleder og bodd lenge nok i Groruddalen til å forstå vanlige folk, og hvor skoen trykker. Bøhler har aldri vært redd for å bli beskyldt for å rope «Ulv, ulv!» om farene ved innvandring, men nå har Arbeiderpartiets akademikere i Oslo kastet ham til ulvene.

Gjengoverfall har aldri vært noe vanlig fenomen i Norge, selv om det har tiltatt med innvandringen til Norge. Der et gjengoverfall før skapte nasjonal oppstandelse og fordømmelse i landets viktigste medier, slik det skjedde i 2009, ser vi nå at de nasjonale hovedstrømsmediene gjemmer slikt vekk. Alle vet vi hvorfor, men tåkeleggingen fortsetter. Vi er blitt immune.

Fredag skrev vi om et gjengoverfall i Østfold.

Ikke før hadde artikkelen stått på trykk, før vi fikk tips om nok et gjengoverfall. Denne gang på Hønefoss. Ringerikes blad hadde saken, bak mur.

16-åring utsatt for vold ved Bybrua, han ble sparket i hodet

…– En hel gjeng sto rundt, og en av dem sparket og slo gutten i hodet. Det var minst ett slag og ett spark, men jeg vet ikke om det skjedde noe før det.

… Sammen med noen andre ringte vitnet til ambulanse og tok hånd om gutten. Etter en stund kom også politiet. Gutten ble ikke alvorlig skadd, men ble kjørt til sykehuset for en sjekk.

…– Vi har lite info å gå etter. Gjerningsmennene hadde stukket av når vi kom og fornærmede snakker veldig dårlig norsk. Han virker også litt unnvikende til å snakke med oss. Fornærmede er 16 år, og de involverte guttene skal også være 16-17 år. Vitner og fornærmede forteller at de skal ha utenlandsk opprinnelse, sier operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud.

En uendelig liste

Dette er bare den foreløpig siste av en uendelig lang liste over gjengvold og -ran. Vi har ingen mulighet til å lage en komplett oversikt, ikke en gang over det siste året, men her er et knippe saker som landets justismyndigheter  og -politikere forlengst ser ut til å ha mistet i sin egen tåke.

Under artikkelen fra Ringerikes blad er det åpnet for leserkommentarer. De er talende, på sitt vis:

Leser 1: Nei, var de av utenlandsk opprinnelse det var jo en bombe.

Leser 2: Det var jo en bombe at en slik kommentar kom.

Leser 1: Hva var feil på kommentaren, Tror du burde lese noen andre aviser enn RB så får du kanskje med deg hva som skjer rundt om og hvem som står for faenskapen om mediene sjelden nevner hvem de skyldige er. Se til Oslo, Asker og Bærum som ikke er så langt unna.

Leser 2: Norsk ungdom er like bedritne, tro meg, vestkantungdommen er ikke bedre enn de som bor på Oslos østkant.

Leser 1: Er det vestkantungdommen som raner, slåss og driver med knivstikking?

Leser 3: Dersom jeg skriver hva jeg mener og tror i denne saken, eller stiller et spørsmål om hva som foregår – så vil min kommentar nok en gang slettes av RB – og så får jeg sikkert en ny mail med en advarsel om at jeg kan bli nektet adgang til kommentarfeltet.  Derfor skal jeg ikke kommentere noe som helst – men jeg legger merke til at andre kan kommentere tilsvarende hva jeg har gjort tidligere uten at det slettes – dessuten ser jeg av kommentarene at det finnes enkelte som er over snittet blåøyde.

De virkelige ulvene
Nei. Dette handler ikke om blåøydhet.

Det handler heller ikke om de ulveaktige og innvandrerdominerte gjengene som får herje mer eller mindre fritt av et samfunn som har blitt flokkimmune.

Det dette virkelig handler om, er et folk som har blitt tutet ørene fulle av hvor fint og flott alt skulle bli med nye landsmenn, det være seg asylsøkere, flyktninger, familiegjenforente eller andre utlendinger.

Hagen, Gerhardsen og Bøhler så at det ikke ville bli slik.
For det ble de hånet.

Etterhvert er vi blitt mange som har forstått at de tre nevnte hadde rett.
Her snakker jeg også for veldig mange av mine utenlandske venner, som heller ikke liker utviklingen i sitt nye land. Dette er viktig å ha med seg for de som ennå ikke er bedøvet av årtier med brød og sirkus, korona og La oss danse.

Utlendinger er nødvendigvis ikke ulver.

De største og farligste ulvene er nemlig de som styrer dette landet. Det er de som har sluppet gjengulvene løs og gitt oss flokkimmuniteten.
PS.
NTB kl 22:01, søndag kveld: Fellingstillatelse på ulv i Drammen:

Etter at to lam skal ha blitt tatt av ulv mellom Konnerud i Drammen og innsjøen Eikeren har fylkesmannen i Oslo og Viken gitt fellingstillatelse på ulven.

Fellingstillatelsen er gitt i samråd med Fylkesmannen i Vestfold og Telemark, melder VG.

 

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.