Naive europeiske land har tatt inn tusenvis av unge menn som de tror må «reddes» fra forferdelige skjebner i sine hjemland. Sannheten er at politikerne velger disse kyniske og voldelige unge mennene fremfor sine egne ungdommer som ikke kan beskytte seg mot overgrepene.

Europeisk ungdom utsettes for rå vold fra de såkalte «sårbare» som skal forstås ihjel i alt og ett og som nesten ikke får noen straff for kriminaliteten de utøver.

På Lignano-stranden ikke langt fra Venezia i Italia ble en 15 år gammel jente gjengvoldtatt av to mindreårige asylsøkere på stranden sist fredag. En tredjemann sto og så på.

De tre asylsøkerne hadde reist fra asylmottaket i Milano. De er to albanere og en egypter, alle tre har oppgitt alder på rundt 16-17 år.

The girl had travelled to Lignano from Venice. The alleged migrants had reportedly travelled from accommodation in Milan

Ingen kontroll. Hvor fikk de tre asylsøkerne penger fra til å reise «på ferie» fra asylmottaket?

Jenta hadde ankommet Lignano på ettermiddagen fredag ​​14. august for å møte noen venner på kysten som hun skulle tilbringe kvelden med. Hun ble imidlertid værende alene i noen minutter før de skulle treffes. Den venetianske jenta ble da oppsøkt av de tre asylsøkerne.

Jenta ringte selv politiet etter voldtekten og tester fra sykehuset bekreftet at hun hadde blitt voldtatt.

Politiet satte umiddelbart i gang jakten på gjerningsmennene og fant dem ved hjelp av sikkerhetskameraene i området.

Pierpaolo Roberti, fra partiet Ligaen, vil ha kjemisk kastrering for de som utøver seksuell vold. Det er bekymringsfullt med et kulturelt klima som viser total mangel på verdier, sier han.

Ilgiornale    Daily Mail

Kjøp Halvor Foslis bok her!