Mike Cernovich er mannen med kontakter helt inn i Det nasjonale sikkerhetsråd som skremte vannet av sikkerhetsrådgiver H.R. McMaster med en eneste tweet. Her under premieren på dokumentaren Hoaxed i desember 2019. Filmen ligger nå til salg/leie på youtube. Foto: Andrew Kelly/Reuters/Scanpix

Den som har fulgt avsløringen av Den dype staten over flere år, slik vi har gjort på Document, er ikke i den minste tvil om at den eksisterer: En parallell maktstruktur innefor den etablerte, som kan brukes løsrevet fra demokratisk kontroll og mandat.

Ingen ga James Comey, Jim Clapper, John Brennan rett til å bruke statens politi, etterretning og rettsvesen til å ødelegge en kandidat til fordel for en annen, og da denne likevel ble valgt, til å ødelegge hans presidency. Dette er landsforræderi og de skulle vært dømt for det.

Lovens kvern maler langsomt og noen lurer på om John Durham og William Barr noensinne kommer til å komme i mål.

I mellomtiden har det dukket opp et nytt fenomen, kalt Qanon. Det er et fenomen red. bare har fragmentarisk kunnskap om.

Men vi husker tilbake til en underlig artikkel i pjmedia.com fra september 2017 og i lys av historien om Qanon gir den idag mening.

David Steinberg åpnet slik:

A story fantastically strange, dancing between lowbrow and stupid, and it matters: this masterwork of anews item belongs in a time capsule, one day making the case to our descendants that we were, at least, blessed to live in interesting times.

Steinberg beveger seg som red. i dagslys og er ikke vant til tussmørket. Men Steinberg forsto at han var vitne til noe ekstraordinært.

Settingen var H.R. McMaster som kom inn som nasjonal sikkerhetsrådgiver etter at Obama og Biden hadde lykkes å kompromittere Michael Flynn. Dette var en masterful stroke. Flynn kunne rullet opp alt de hadde drevet med i 2016 mot Trump. På toppen av det hele fikk de inn en av sine, McMaster, som hans etterfølger.

Det gikk ikke lenge før medier som pjmedia.com og Caroline Glick i Jerusalem Post kunne rapportere at McMaster hadde kvittet seg med alle pro-israelske og pro-Trump krefter i Det nasjonale sikkerhetsråd.

Glick tok voldsomt i.

In early August, General McMaster came under enormous pressure — spearheaded by the Jerusalem Post’s Caroline Glick and the Zionist Organization of America’s Morton Klein— for having seemingly purged the NSC of all members who aligned with candidate Trump’s Mideast policy. “Radical Islamic terror” and the destruction of the Iran nuclear deal was out; the continuance of Obama-era policies behind the “Arab Spring” catastrophe had apparently returned.

Wrote Glick on August 2:

McMaster disagrees and actively undermines Trump’s agenda on just about every salient issue on his agenda. He fires all of Trump’s loyalists and replaces them with Trump’s opponents, like Kris Bauman, an Israel hater and Hamas supporter who McMaster hired to work on the Israel-Palestinian desk.

He allows anti-Israel, pro-Muslim Brotherhood, pro-Iran Obama people like Robert Malley to walk around the NSC and tell people what to do and think. He has left Ben (reporters know nothing about foreign policy and I lied to sell them the Iran deal) Rhodes’ and Valerie Jarrett’s people in place.

And he not only is remaining at his desk. He is given the freedom to fire Trump’s most loyal foreign policy advisers from the National Security Council.

On August 9, Morton Klein released a statement on behalf of the ZOA which included this passage:

The duties of the National Security Council (NSC) include “coordinat[ing] and direct[ing] the activities of the United States Government relating to combating transnational threats.” 50 U.S.C. § 3021(i). It is thus alarming that National Security Advisor Lt. Gen. H.R. McMaster purged from the NSC those officials who were carrying out President Trump’s policies of combating Iranian and radical Islamist transnational threats, and purged from the NSC those officials who support the U.S.-Israel alliance — an alliance that is vital to America’s ability to combat radical Islamist terrorism.

Instead, General McMaster has appointed officials who are holdovers from the Obama administration, who favor the Iran nuclear deal and are hostile to Israel — officials who are diametrically opposed to President Trump’s policies. Moreover, new revelations demonstrate that General McMaster’s ideology is antagonistic to the President’s policies on these vital issues.

McMaster var m.a.o en trojansk hest tett på presidenten, som luket ut hans mest lojale medarbeidere, de som skulle gjøre en forskjell.

Anklagene mot McMaster gjorde så sterkt inntrykk på Trump-tilhengerne at McMaster startet en PR-kampanje for å overbevise offentligheten om at han var til å stole på. At han hadde presidentens tillit. Han brukte Mike Cernovich som påskudd: Bloggeren hadde hatt kilder i det nasjonale sikkerhetsråd og de måtte fjernes. At McMaster selv hadde latt presidentens samtaler med to statsledere bli lekket, var ennå ikke kjent.

McMaster forsøkte å overbevise om at det var han som representerte Trumps politikk. Slik forsvant den ene Trump-lojalist etter den andre ut døren:

“McMaster is purging the alt-Right leakers” soon became “McMaster can’t work with alt-Right leaker Steve Bannon and alt-Right leaker Sebastian Gorka.” Both are out. Truly, everyone who had been brought on as complementary to Trump’s Mideast campaign promises is now out, as Sebastian Gorka summarized in his public resignation letter.

Her ble venstresidens memer brukt av folk innenfor administrasjonen. John McCain var verst:

Perhaps Senator McCain’s contribution most shamelessly embraced the smear tactic. McCain released a statement declaring that the outside pressure to have General McMaster removed from the NSC — which, as all of D.C. knew at the timepresumably including McCain, had been spearheaded by former IDF captain Caroline Glick and Morton Klein, child of Holocaust survivors and president of the Zionist Organization of America — instead arose “from the same purveyors of hatred and ignorance who precipitated the recent violence in Charlottesville.”

Yes — Senator McCain employed shameless expediency to turn “Glick and Klein” into … the Klan.

Dette var en kamp om hvem som skulle representere og sette presidentens politikk ut i livet. De gamle vested interests eller the Swamp så ut til å ha vunnet.

I begynnelsen av august holdt McMaster et møte i Det nasjonale sikkerhetsråd med medarbeidere han stolte på. De andre var ute. Den 11. august tvitret Mike Cernovich to ord: Spirit animal.

Disse to ordene rystet McMasters stab. På det lukkede møtet hadde deltakerne spøkt med hva som var deres spirit animal. Ingen andre visste hva de snakket om. Likevel kunne Cernovich røpe det.

Noen hadde tilgang til hva som ble sagt i rommet uten å være til stede. De lekket til Cernovich for å vise McMaster at de hadde makt til å avsløre ham.

Det er lett å tenke seg at dette er mennesker på innsiden.

Noen uker senere går Qanon på lufta. Krigen var i gang.

Den dype staten hadde fått sin motstander.

Document er blitt oppsøkt av en skribent som har fulgt Qanon siden begynnelsen.

Da Twitter nylig ble hacket var vår første tanke at dette ikke var amatører. Den forklaringen lød ikke overbevisende.

At Twitter nå stengte 7.000 Qanon-kontoer forteller at dette er en krig.

Big Tech tvinges ut i åpent lende hvor de er sårbare.

Det er en fascinerende story.

At det finnes krefter innenfor sikkerhetsetablissementet som er tilhengere av Trump og kjemper på hans side, synes ikke usannsynlig. Det kan være med å forklare hvorfor han har holdt ut så lenge, mot tilsynelatende umulige odds.

 

 

 

 

Administration Sources: Creepy Tweet Was a Coded Message to General McMaster About Leakers

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.