Bill Stepien, foto: Fox News

Trump varslet i natt at han skifter ut lederen av valgkampen. Brad Parscale må vike plassen for Bill Stepien, som allerede er nestleder. Parscale går tilbake til jobben som ansvarlig for digital strategi.

“I am pleased to announce that Bill Stepien has been promoted to the role of Trump Campaign Manager,” the president said in a statement. “Brad Parscale, who has been with me for a very long time and has led our tremendous digital and data strategies, will remain in that role, while being a Senior Advisor to the campaign.”

Beslutningen kom overraskende og traff kampanjen som et lynnedslag, sier noen. Andre sier at den var ventet. Da Trump hadde sitt første rally i Tulsa, var oppslutningen langt under det forventede og reklamerte. Det ga dårlig PR, selv om onlinepublikumet var enormt.

Gjennomsnittet av alle målinger viser Biden med en 8 prosents ledelse, men det er omtrent samme forsprang som Hillary hadde på samme tid i 2016. En tror fortsatt at Trump har et stort reservoar av stemmer. En måte å se det på, er hva folk gjør, til forskjell fra hva de sier: Våpenkjøp har slått alle rekorder. Det indikerer at folk er opptatt av lov og orden. Biden assosieres med defund the police. Hvis lovløsheten fortsetter, kan det slå negativt ut for Biden.

Det var en demonstrasjon på Brooklyn Bridge i New York onsdag, der politiledere ble slått til blods. Bildene var dramatiske. Mange har flyttet fra New York. Anti-Trump-mediene vier det ikke oppmerksomhet, men det er blant de ting som skjer selv om mediene tier om dem.

Bill Stepien kom fra jobben som «political director» i Det hvite hus i mai.

There was also the return of Stephanie Alexander, who was on the campaign in 2016 and returned in May as campaign chief of staff.

Parscale er kjent som en fantastisk tallknuser, men han er ikke riktig mann til å lede. Trump hadde tre valgkampledere i 2016: Corey Lewandowski, Paul Manafort og Steve Bannon. Det har vært snakk om at Bannon skal tilbake.

Stepien har tidligere arbeidet som valgkampleder for forhenværende guvernør Bill Christie.

One source familiar with the move told Fox News that Stepien is a «really hard worker,» while another said he is «married to his job.»

Trump gjør det han gjøre når han ser at det kniper. Covid-epidemien har hatt et oppsving, og det verste som kan skje, er at man reagerer for sent.

Det britiske selskapet Oxford samarbeider med AstraZeneca om en vaksine, og skal være i sluttfasen av testingen. Vaksinen ser meget lovende ut, ifølge Fox News’ medisinske ekspert Marc Ziegel.

Parscale replacement ‘shocked’ Trump campaign staffers, despite speculatio

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.