To eldre, hvite menn ble stukket med saks på t-banen i New York 5. juli. Angrepet ble filmet og videoen sirkulerte på sosiale medier. Sheriff Errol Toulon sier at politiet er i ferd med å miste kontrollen i New York.

To eldre, hvite menn ble stukket med saks på t-banen i New York 5. juli. Patrick Chambers (46) gikk til angrep på en 71 år gammel mann og stakk ham i magen med en saks. En annen mann på 70 forsøkte å stanse det uprovoserte overfallet og ble også stukket med saks av Chambers. Angrepet ble filmet og videoen sirkulerte på sosiale medier:

Errol Toulon er Suffolk County sheriff på Long Island. Han sier at politiet er i ferd med å miste kontrollen. Og når vi begynner å miste kontrollen så er ikke det til fredelige demonstranter, sier han, men til kriminelle. Når vi gir fra oss autoriteten til dem så vil vi få kaos i gatene, sa han.

‘When you see the vandalism in all our own communities – when you see the assaults, you see Molotov cocktails being thrown at law enforcement vehicles, you have to start to realize that, we’re starting to lose control. And once we start to lose control, we’re not losing control to peaceful protesters, these are criminals. And so once we start to relinquish authority to them, we’re going to have chaos in our streets.’

Errol Toulon, Suffolk County sheriff, appeared on Fox News to discuss New York City

Sheriff Errol Toulon sier at kausjonssystemet gjør at kriminelle lettere går fritt omkring. Vi burde holde dommere ansvarlige og få dem til å forklare hvorfor enkeltindivider får kausjon og om det er enkelte grupper som er målgruppe for spesifikke dommere, sier han.

‘We should hold the judges accountable and make them explain why individuals are obtaining bail [and] if there are particular groups that seem to be targeted by a particular judge.’

Det var 205 skyteepisoder i New York i juni, en økning på 130 prosent fra juni i 2019 hvor antall skyteepisoder var 85. New Yorks borgermester Bill de Blasio annonserte 29. juni at han ville kutte busjettet til New Yorks politi med 1 milliard dollar. Det totale budsjettet er på 6 milliarder dollar.

Daily Mail

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.