VG og Dagbladet konkurrerer om ha den mest stupide Trump-dekningen, med Dagbladet foran. Tre sider i dag, mest bilder. Eksperten er Hilmar Mjelde i Bergen. I USA er det folk som sier at Trump kan komme til å trekke seg før valget. Dagbladet ligger foran og slår fast at USA i praksis allerede står uten president. Det må man si.

De som tror på historiene om Trump må lide av dårlig hukommelse. Dette er 2016 om igjen: Nye avsløringer som skaper inntrykket av at dette kan Trump umulig overleve. Nok er nok.

Men er det en ting vi har lært om Trump siden den gang så er det at han aldri gir opp. Never. Den som tror noe sånt kan ikke ha fått med seg hva han står for og tror på: The American People.

De samme mediene forsøker å spinne en story som de håper skal ta av: Ikke før er oppstyret rundt Boltons bok dabbet av – selv Chris Wallace synes det var tynne greier – før en ny lekkasje skal gi vind i seilene. Russerne betalte Taliban for å drepe amerikanske soldater og Trump gjorde ikke noe med det.

Igjen tid for å dra om igjen «Trump i lomma på Putin».

Men Trump svarte søndag at han aldri hadde hørte noe om saken, han skulle sjekke med intel, dvs etterretningsorganisasjonene. De kom tilbake og sa: Vi har hørt om det, men vi anså det for såpass upålitelig at vi bestemte oss for ikke å bry presidenten.

Tid for nye spekulasjoner: Tucker Carlson sa natt til lørdag at det ikke kan utelukkes at Trump taper. En ting er meningsmålingene, noe annet er coronaen, arbeidsledigheten og følelsen av at ting faller fra hverandre.

Dette har fått flere medier til å geare opp og sitere Tucker, bla. Dagbladet.

Folk som Hilmar Mjelde har ønsketenkt i mange år.

Men at Fox News skulle sett på trykk en historie om at Trump kan komme til å trekke seg, var mer overraskende.

It’s too early, but if the polls continue to worsen, you can see a scenario where he drops out,” one GOP operative who asked to remain anonymous told Fox News.

“I’ve heard the talk but I doubt it’s true,” another said. “My bet is, he drops if he believes there’s no way to win.”

New York Times og Fox: Bare anonyme kilder. Umulig  å forholde seg til.

Demokratene forsøker å dynge på med anklager om hvor dårlig det står til. Trump må ha noe å vise til, men han har relativt god tid.

Den som tror utviklingen går inn på Trump, kjenner ham ikke.

Han har blikket festet på ballen og ansvaret: Å gi seg kommer ikke på tale. De klarer ikke psyke ham ut.

Nå har han noen folk rundt seg som han stoler på: Stabsjef Mike Meadows er som Dovre, han har Mike Pompeo og William Barr. De er blitt battlehardened av all motgangen. De har vært gjennom det verste.

Demokratene må gjerne rasle med riksrett, men det gjør ikke inntrykk.

Det er de andres hoder som skal rulle frem mot valget.

Hvis statsadvokat John Durham har gjort jobben sin.

 

Rough polling stretch has GOP operatives asking: Could Trump drop out?
Some GOP operatives are wondering if the president could drop out of the presidential race if his poll numbers don’t improve

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.