Trumps kampanje varslet onsdag at han gjenopptar de store folkemøtene, med start i Tulsa, Oklahoma fredag 19.

Deretter følger møter i Arizona, Florida, Nord-Carolina, alle vippestater Trump må vinne.

Pandemien satte en stopper for valgkampen. Trump har hatt mye å slite med: corona og deretter George Floyd, og verst av alt – medier som driver krig mot ham, uopphørlig. De har forsøkt å gi ham ansvaret for corona-døde og for å ha tilkalt de militære til Washington. Til tross for at de ble holdt i reserve, fremstilte mediene det som om Trump planla militærkupp.

Demokratene ble etterhvert upopulære på at de ville holde folk i karantene. Da opptøyene brøt ut var det ingen som snakket om smittevern.

«Americans are ready to get back to action and so is President Trump. The Great American Comeback is real and the rallies will be tremendous,» Trump campaign manager Brad Parscale said Monday in a statement. «You’ll again see the kind of crowds and enthusiasm that Sleepy Joe Biden can only dream of.”

Biden leder faktisk på meningsmålingene, 49 mot 41 prosent. Men nå som Trump beveger seg ut blant folk, blir det vanskelig for Biden å bli sittende i kjelleren i Delaware. Spørsmålet er om staben hans tar sjansen på å slippe ham ut.