Den tidligere barnehageansatte fosterfaren er dømt i Gulating lagmannsrett for grove seksuelle overgrep mot sin to år gamle fosterdatter. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

En 43-årig tidligere barnehageansatt er i Gulating lagmannsrett dømt til tre år og tre måneder i fengsel for grov voldtekt av et barn han var fosterfar for.

Dette er den fjerde dommen mot 43-åringen, som tidligere i år ble dømt til to år og ni måneders fengsel for overgrep mot en to år gammel jente i barnehagen der han var ansatt, skriver Stavanger Aftenblad.

Nå er 43-åringen dømt på ny. Denne gangen dømmes han til fengsel i tre år og tre måneder for gjentatte ganger å ha forgrepet seg på ei to år gammel jente som han var fosterfar for. Han erkjente ikke straffskyld.

Dommen er tre måneder kortere enn den 43-åringen ble ilagt i Jæren tingrett i januar. I tillegg dømmes han til å betale 200.000 kroner i erstatning til den fornærmede jenta.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.