Sakset/Fra hofta

 

Keith Ellison er statsadvokat i Minnesota og tar ut siktelse mot tre andre politfolk i George Floyd-saken. Selv svermer han for Antifa. Det samme gjør sønnen, helt åpenlyst.

Disse prograssive holdningene sier mye om tilstanden i Minnesota og hvorfor det er delstater og byer hvor disse politikerne styrer, hvor volden er verst.

Politiet vet ikke å oppføre seg og politiske myndigheter har et ambivalent forhold til politi overhodet.

Keith Ellison er spesiell. Han var den første muslimske representanten i Kongressen. Da han stilte til valg som statsadvokat, et politisk hverv, kom det frem at han hadde noen historier med mishandling av samboeren.

Politisk har Ellison også sans for vold. Da han fant Antifas håndbok, synes han det var så morsom at han la ut et bilde.

Teksten lød at «dette skulle satt en støkk i Donald Trump». Det er akkurat den holdningen som man synes å spore hos den liberale eliten. De er ikke så opptatt av å fordømme Antifa. Det synes som om de stilltiende ser seg tjent med å ha en privat milits som setter en støkk i politiet og myndighetene.

Ellisons sønn, Jeremiah, reagerte på Trumps erklæring om å erklære Antifa for en terrororganisasjon med å si at han var 100 % for Antifa.

«I hereby declare, officially, my support for ANTIFA,» Ellison said. «Unless someone can prove to me ANTIFA is behind the burning of black and immigrant owned businesses in my ward, I’ll keep focusing on stopping the white power terrorist THE ARE ACTUALLY ATTACKING US!»

Da plyndringen og volden tok overhånd begynte radikale Demokrater å snakke om at det er høyreekstremister som sto bak. Også CNN og NTB har formidlet denne oppfatningen. Den er blitt en vandrehistorie.

«We are now confronting white supremacists, members of organized crime, out of state instigators, and possibly even foreign actors to destroy and destabilize our city and our region,» Minneapolis Mayor Jacob Frey tweeted on Saturday.

Keith Ellison himself on Fox News Sunday said that there were «outsiders» involved in the violence in his state, although he did not further detail what kind of «outsiders» these people might be.

Politikere som unnskylder Antifa er ikke spesielt troverdige når det gjelder å identifisere voldsmenn.

 

 

 

Son of Minnesota’s attorney general: ‘I hereby declare, officially, my support for ANTIFA’