Kommentar

Trump med en Bibel i hånden utenfor St. Josephs kirke mandag 1. juni. Venstrefløyen ble rasende over at Lafayette-parken ble ryddet. Den brydde seg mindre om at Antifa hadde brent ned deler av kirken. Foto: Tom Brenner/Reuters/Scanpix

Tucker Carlson leverte en intro i natt som det vil gå gjetord om. Han er «på» og i situasjonen: Dette er ikke en protest som er litt frynsete i kanten. Det er et frislepp av krefter som ønsker å ødelegge Amerika, og selv Republikanske ledere deltar i selvpiskingen som gjør det mulig.

La det ikke være noen tvil: Amerika befinner seg i en meget farlig situasjon. De samme kreftene som i fire år har forsøkt å fremstille Trump som henholdsvis rasist, russisk agent og utilregnelig, utnytter en manns død til å ødelegge det Amerika vi kjenner.

Deres kamp gjelder både Trump og det Amerika han symboliserer: Kampen går fra topp til bunn i samfunnet. For kort tid siden bestemte Høyesterett at kirker ikke hadde rett til å trosse karantenereglene. Men Walmart får være åpen. Det var en avgjørelse på tvers av den amerikanske forfatningen og provoserte mange. Selveste høyesterettsjustitiarius Roberts var tungen på vektskålen.

Konservative amerikanere oppfatter faresignaler, der andre ser fremskritt. Dette er ikke bare et angrep på Amerika, men på Vesten og vestlig sivilisasjon. De samme som snakker høyest om rasisme og likhet, rettferdiggjør alle metoder for å fremme deres i bunn og grunn rasistiske budskap.

Anti-rasismen er blitt et evangelium for å ødelegge vestlig kristen kultur.

Ingen ser det klarere enn Tucker: Han åpner med å fortelle om lokalbutikken i strøket der han bor i Washington: Det er et samlingspunkt for hele strøket. Tucker bor i gåavstand. Natt til mandag fikk butikken besøk av vandalene. De raserte alt. Om morgenen satt det koreanske paret som har bygget den opp på fortauet, sønderknust.

Dette er hva «protestene» har utviklet seg til: Anarki og noen ønsker at det skal fortsette.

En Demokratisk politiker i Florida som attpåtil er tidligere politisjef, Val Demings, sier at presidenten går rundt med en bensinkanne og heller på flammene. Hennes aksjer som mulig visepresidentkandidat for Biden er stigende.

Dette er et bilde vi kjenner igjen fra NRKs, BBCs og alle andre mediers dekning: Trump er pyromanen.

Samtidig skjeller de ham ut for passivitet, eller de blåser opp alt han sier som provoserende.

Alle bøyer seg for det anti-rasistiske evangeliet. Tucker tar for seg flere kjente Republikanere og selv folk i Trumps egen krets. Som Nikki Haley som sier at alle amerikanere må føle George Floyds død som et personlig tap.

Hva er dette for føleri, spør Tucker og minner om hva Haley sa i valgkampen i 2016, da sammenlignet hun Trump med Dylan Roof som gikk inn i en kirke i Sør-Carolina og drepte ni mennesker midt i en gudstjeneste i 2015. Det sier noe om Trumps profesjonalitet at han så bort fra dette og gjorde henne til FN-ambassadør.

Breivik brukes på samme måte og det er viktig å forstå hvordan disse drapsmennene brukes av bestemte politikere og medier som politiske våpen. De samme kreftene vil aldri finne på å bruke muslimske terrorister på samme måte mot den unnfallenheten de selv viser overfor radikal islam.

Slik vil patriotiske krefter langsomt bli satt i en klemme og parkert. Du har ikke lov å kritisere de kreftene som ønsker å ødelegge deg og ditt.

Pisken som venstresiden svinger får selv en visepresident Mike Pence til å bøye hodet, sier Tucker. Han snakket også om den systematiske rasismen i Amerika. -Hold opp, dette er selvpisking som gir vann på mølla til voldsmenn.

Han peker også ut Jared Kushner som en som har hatt dårlig innflytelse på Trump. Kushner har overtalt Trump til å benåde fanger i hopetall i håp om at det vil gi stemmer.

Ingen andre enn Tucker tør å angripe Trumps nærmeste medarbeidere på denne måten.

Men det er fordi Tucker bryr seg om Amerika.

 

Forhåndsbestill Islamismen i Sverige her!