Donald Trump vil at Senatet skal innkalle Obama til avhør. Men leder av justiskomiteen, senator Lindsey Graham, har ikke sans for forslaget og mener det vil danne en farlig presedens.

Graham kan bli møtt med at han har hatt sittet i justiskomiteen uten at noe har skjedd. Ingen av de skyldige i konspirasjonen mot Trump er blitt stevnet.

Trump ble stilt for riksrett på et meget tynt grunnlag. Obama må svare for misbruk av statens maktmidler mot en folkevalgt politiker. Likevel er Graham mot.

He said he is «greatly concerned about the precedent that would be set by calling a former president for oversight.»

«No president is above the law,» Graham said in the statement. «However, the presidency has executive privilege claims against other branches of government. … As to the Judiciary Committee, both presidents are welcome to come before the committee and share their concerns about each other. If nothing else it would make for great television. However, I have great doubts about whether it would be wise for the country.”

Graham sier at de vil innkalle Obama-toppene til avhør i begynnelsen av juni.

Graham har ikke samme standing i dag som han hadde i begynnelsen av Trumps karriere. Han bruker store ord, men så skjer det ingenting. Det har gjentatt seg litt for mange ganger til at han er like troverdig som før.

 

Trump calls for Obama testimony amid unmasking controversy; Graham cool to idea

Kjøp bøker fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

Finn flere titler på forlagssiden!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal: