Bidens «gaffes», hans feilsnakking er blitt samleobjekter: «No one that I’m aware of ever was been made aware of any complaint a formal complaint made by or a complaint by Tara Reade against me at the time this allegedly happened 27 years ago or until they I announced for presi–well I guess it was in April or May of this year.»

Hvordan kan noen være så grusomme at de lar Joe Biden ydmyke seg selv hver gang han lar seg intervjue? Biden fremkaller nå medynk. Intet ansvarlig parti kjører frem en kandidat til verdens mektigste embete som åpenbart ikke er ved sine fulle fem, med mindre det er en bakenforliggende hensikt.

Den hensikten heter Hillary Clinton.

Hillary får Nicolai Tangen til å se ut som small potato.

Det er over et år siden Steve Bannon sa at Hillary gjorde seg klar.

Hillary og Bills maktsyke er grenseløs.

Hillarys kandidatur er som om oberstene i Hellas skulle si at de ville gjøre comeback.

Men så råttent er det Demokratiske partiet blitt. Et parti hvor alle kandidatene på scenen sier ja til gratis helsetjenester, åpne grenser, asyl for illegale innvandrere, sletting av studentenes gjeld og et grønt skifte til fire ganger USAs BNP, er i stand til alt.

Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar og Hillary er to sider av samme mynt.

En god del av Bernie Sanders velgere klarer ikke denne «dama». De ser den verste siden av USAs herskerklasse og en god del av dem vil stemme på Trump eller sitte hjemme.

Det er Demokratenes kandidater som viser at råttenskapen mangler bunn. Michael Bloomberg trodde han kunne kjøpe seg embetet.

Det er ikke på Republikansk side du finner kandidater som tror alt er til salgs for penger: George Soros og Tom Steyer har ingen skrupler. De som før mente at penger spiller for stor rolle i amerikansk politikk, så ikke at det er de såkalte do-gooders på venstresiden som er de farligste. De har det moralske alibiet i orden. De er i slektskap med Erna som strør om seg med milliarder for gode saker.

Lukten av penger er som kadaverlukt for gribber. Clintons kjørte tidenes program med pay for play: Hillary kontrollerte adgangen til State Department og Obama. Det var bare å bla opp.

Det er ikke rart at dette er en elite som solgte Amerika til Kina, og her ligger Joe Biden svært dårlig an.

De demokratiske kandidatene har vært anskuelsesundervisning i hva som er galt med Amerika. Hvis amerikanerne skulle finne på å velge Biden, har de fortjent det som kommer. Men det gjør de neppe, etter å ha stiftet bekjentskap med coronaen. De har fått med seg både hva Kina er i stand til, og hvor maktsyke Demokratiske guvernører er.

Alt styrker Trump.

 
Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.