I påsken 2019 startet det å brenne i Notre Dame katedralen i hjertet av Paris. 

15. april samlet tusenvis seg i gatene rundt Notre Dame katedralen i Paris. De observerte flammene i stillhet. Mange åpenlyst gråtende, mens de sang salmer.

Dagen etter uttaler Macron at katedralen er en bygning «for alle franskmenn», inkludert de som aldri har vært der. Store ord, men er dette sannheten?  

Et halvt år senere, 15. oktober 2019, skriver nyhetsbyrået AFP overskriften: Dømt for bombeforsøk mot Notre-Dame. 

En fransk domstol har dømt fem medlemmer av en kvinnelig jihadist-celle til mellom fem og 30 års fengsel, for å ha forsøkt å sprenge en bilbombe foran Notre-Dame katedralen i Paris 4. november 2016. 

BBC skriver 15.10.2019 at: The case is said to be the first to involve a group of women attempting to stage an Islamist attack in France. 

Notre Dame ble brukt for å iscenesette et islamistisk angrep i 2016 – lenge før brannen i 2019. Var det sannheten Macron fremmet, da han sa at: Katedralen er en bygning «for alle franskmenn», inkludert de som aldri har vært der? 

Sannheten er at Notre Dame, og en rekke andre kriker og katedraler i Europa, lenge har vært mål for islamistiske angrep. Sannheten er at president Macron, og en rekke andre «ledere» i Europa, ikke har vist moralsk mot eller evne til å forholde seg til sannheten. Dette er grunnen til at mange kirker og katedraler i Europa ikke har blitt aktivt og forebyggende beskyttet av de samme «lederne». 

At «ledere» ikke har vist moralsk mot eller evne til å forholde seg til sannheten, er hovedårsak til at flere kirker er brent og vandalisert i Europa de siste årene. Dette kan ha vært årsaken til at Notre Dame nesten gikk tapt i brannen for et år siden. Det er påfallende at reell brannårsak enda ikke er blitt offisielt avklart.

Kan det være at president Macron av politiske grunner ikke tør å fortelle det franske folk sannheten om hvorfor og hvordan brannen startet påsken 2019? 

Uansett, det er faktum at president Macron ikke har vist reell vilje eller evne til å ta vare på Paris, Frankrikes – og hele verdens hjerte. Det er også et faktum at Paris, Frankrike – og hele verden, ett år etter brannen enda ikke er blitt opplyst om reelle årsaker til at brannen kunne få utvikle seg. 

The fire in Notre Dame, and many other churches in Europe, truly represent Notre Shame for many “leaders” of Europe. 

We deserve to find the truth!

Notre Shame – II

I påsken 2020 fortsatte mennesker å bli smittet, og over 100.000 døde av virus.

30. desember 2019 informerer doktor Ai Fen om tilfeller av ukjent virussykdom for åtte kolleger ved Wuhan sentralsykehus. Alle åtte blir innkalt til politiet, og irettesatt. Doktor Li Wenliang var en av åtte varslere som fikk følgende beskjed:

Hvis du fortsetter å være sta, hvis du ikke viser anger, og hvis du fortsetter med din ulovlige aktivitet, vil du bli bragt for retten. Dr. Li Wenliang dør 7. februar av det samme viruset som han forsøkte å få varslet alle folk i Kina, og hele verden.

Ai Fen er lege og direktør for akuttmottaket ved Central Hospital of Wuhan, og 1. april 2020 skriver presse over hele verden at doktor ser ut til å ha forsvunnet.  Er Ai Fen varetektsfengslet, for å bringe henne til taushet om sannheten?

Det har i det siste vært skrevet mye om at CPC (Kinas kommunistparti) og WHO (Verdens Helseorganisasjon) over lang tid har samarbeidet om å tåkelegge og bortforklare hva som virkelig har skjedd når det gjelder opphav og spredning av det svært alvorlige Covid-19 viruset. 

Ai Fen er forsvunnet, og verdens tillit til CPC og WHO blir mer og med tynnslitt. 

Kan det være at president Xi Jinping av politiske grunner ikke tør å fortelle det kinesiske folk sannheten om hvorfor og hvordan viruset startet 4 kvartal 2019?

Uansett, det er faktum at president Xi Jinping ikke har vist reell vilje eller evne til å ta vare på Wuhan, Kinas – og hele verdens helse. Det er også et faktum at Wuhan, Kina – og hele verden, fire måneder etter virusutbruddet enda ikke er blitt opplyst om reelle årsaker til at viruset kunne få utvikle seg. 

The virus in Wuhan, and the spreading of the virus to the rest of the world, will represent Notre Shame – II for CPC, WHO and “leaders” of the world – if we do not manage to establish the truth and nothing but the truth. This time it is vital to establish the truth, so we can avoid this type of world crisis in the future… 

Once again, we deserve to find the truth! This time, our future depends on it!

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂