Det ble dramatisk da Rasmus Paludan ville undersøke om en moské i København overholdt forsamlingsforbudet. Dansk politi grep svært håndfast inn da en mann gikk til angrep på lederen av partiet Stram kurs.

Ifølge Paludans YouTube-kanal utførte man fredag en fredelig overvåkning av om moskéen på Dortheavej 43 overholdt det danske forsamlingsforbudet i anledning pandemien.

Rasmus Paludan var tilstede med kameramann og en produksjonsassistent som journalist for Frihedens Stemme, skriver han selv på YouTube. Da tv-teamet gjorde seg klar til å forlate stedet ble han uten foranledning overfalt.

Angriperen blir sprayet med pepperspray.

Alt forløp tilsynelatende fredelig helt til en mann parkerer bilen sin og går rett mot Paludan. Han griper tak i Paludan som avverger et fremstøt, en dytt eller et slag. Men før angriperen får sukk for seg, griper en av Paludans sivilkledte politivakter inn og passifiserer mannen med pepperspray.

Like etter blir angriperen slengt i bakken med stor kraft og blir liggende tilsynelatende bevisstløs.

Flere forbipasserende prøver å blande seg inn, men blir bryskt avvist og holdt på avstand av flere politifolk.

Politiet gir klar beskjed om at de er nettopp dét, og ber de forbipasserende om å forsvinne. To forbipasserende som er temmelig opphissede nekter å adlyde, de kjefter og smeller mot politiet.

Til slutt viser en av politifolkene frem våpenet han har innenfor jakken. Kort etter vrimler det med tungt væpnet uniformert politi.

Selv skriver Rasmus Paludan på Facebook: «En kendt raketforsker overfaldt både mig og politiet kl. 12.40 i dag fredag den 20.3.2020.»

Morten Uhrskov Jensen, skribent og leder av partiet Dansk Samling, kommenterer videoen på sin Facebook:

Hvor er det dog en fornøjelse at se dette klip, der viser dansk politi, når det er bedst og vigtigst.

En mand fra den tredje verden vil tydeligvis overfalde Rasmus Paludan, og efter et sekund er politiet over ham, efter tre sekunder ligger han på jorden, og efter seks sekunder har politimanden plantet sit ene knæ oven på ansigtet af ham der fra den tredje verden.

Det er godt at vide, at vi har sådanne politifolk. Af hjertet tak til dem.

Se videoen:

https://youtu.be/vT5oywBwIaM
Kjøp Oriana Fallacis bok her