Arkivfoto: Heiko Junge / NTB scanpix

Flere polititjenestemenn i Oslo er satt i viruskarantene etter at de fredag pågrep en koronasmittet mann som hadde brutt isolasjonen i hjemmekarantene.

– Den smittede er en kjenning av politiet og tilhører ungdomsmiljøet på Grønland, sier enhetsleder ved politiet i Oslo sentrum, Tore Soldal til Dagbladet.

– Det er flere politifolk i karantene etter hendelsen, men vi går ikke ut med tall. Det er besluttet sentralt, og politiets kapasitet er unntatt offentlighet, sier Soldal til avisen.

Hendelsen det er snakk om, er en knivstikkingsepisode på Grønland i Oslo fredag kveld. Ingen personer ble meldt skadd etter hendelsen, men politiet anholdt flere personer.

Dette skal være en av flere hendelser i løpet av helgen der politiet har vært i kontakt med koronasmittede personer. Ifølge Soldal har ingen av politifolkene som hører til enhet sentrum fått påvist smitte – men så blir de heller ikke testet.

Enhetslederen hevder at karantenesituasjonen ikke går utover den operative kapasiteten til politiet.

 

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.