Biden går helt opp i ansiktet på bilarbeideren og blir tydelig sint. Det tar seg ikke pent ut på bilder. Detroit 10. mars. Foto: Brendan Macdermid/Reuters/Scanpix

Overalt hvor Biden går, blir han fulgt av kameraer som bare venter på «situasjoner». I dag sprakk det for ham igjen da han møtte bilarbeidere på en Chrysler/Fiat-fabrikk i Detroit.

En arbeider konfronterer Biden med at han har tenkt å ta fra dem våpnene, at han ikke respekterer «the Second Amendment» (det andre grunnlovstillegget). Biden blir forbannet, som han flere ganger er blitt når folk konfronterer ham med noe han har sagt.

«You’re full of sh– … I support the Second Amendment,» Biden shot back, stressing he’s not going to take guns away.

The worker then told Biden, «You’re working for me, man,» and told Biden that he saw an online video supporting his claim that Biden is hostile to the Second Amendment.

Biden blir personlig fornærmet i møte med velgere:

Biden, pointing at the individual as they were mere inches apart in the middle of a crowd, said he’s not working for him and told him not to be «such a horse’s a–.»

Det samme har skjedd flere ganger nå. Det tar seg ikke pent ut på video.

I tillegg roter Biden med ulike typer våpen og hvilke som er tillatt. Arbeiderne ser en kandidat som ikke er ved sine fulle fem.

Biden, at one point mistakenly referring to «AR-14’s,» went on to press the individual to acknowledge that machine guns are illegal. Biden appeared to then misspeak in saying AR-15’s are illegal, before questioning why anyone needs «100 rounds.»

Det kan virke som om Biden ikke husker hva han selv har sagt. Det er bare noen dager siden han utnevnte Beto O’Rourke til ansvarlig for våpen, og Beto er helt klar på at han kommer for å ta folks våpen fra dem.

Biden was previously criticized for apparently offering former presidential contender Beto O’Rourke a gun control role in his administration in a pre-Super Tuesday rally. O’Rourke said last year on the campaign trail, «Hell, yes, we’re going to take your AR-15, your AK-47.»

«I want to make something clear – I’m gonna guarantee you, this is not the last you’re seeing of this guy – you’re gonna take care of the gun problem with me, you’re gonna be the one who leads this effort,» Biden said of O’Rourke. «I’m counting on you, I’m counting on you, we need you badly.»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.