Klar beskjed til den norske «Dråpen i havet» og resten av parasittene som kaller seg hjelpeorganisasjoner: Ut av øya mi Lesvos, og ut av landet mitt Hellas!

De hjelpeorganisasjonene er hovedårsaken for at trafikken mellom Tyrkia og Hellas lever og vokser. Det fremstilles i mediene (NRK og TV2) slik at disse «frivillige» bare plukker opp folk som når land på Lesvos, men det er omvendt. Mange av disse organisasjonene arrangerer selv hvor trafikken og overlevering skal finne sted. Med kikkert på utvalgte punkter og på fjelltoppene ser de hvor den greske kystvakten befinner seg og gir riktige koordinater til samarbeidspartnerne sine på den tyrkiske siden på hvor det er fri passasje, slik at menneskesmuglere kan sette migrantene på land. Vi har over hundre av disse NGO-ene på Lesvos! Nå har folk fått nok og angriper dem, og dermed forlater de øya … Ifølge NRK og TV2 er det høyreekstreme som angriper (hvordan vet de det?), men det er vanlige folk som ser livet sitt bli ødelagt.

Det foregår rene teaterforestillinger på strendene som organiseres av disse organisasjonene. Det er viktig for dem å beholde businessen i gang, slik at de skal ha eksistensgrunnlag. Jeg legger ut to eksempler. Først et bilde som blir servert i mediene, og så videoen av selve innspillingen (det man ikke ser), inntil dette perfekte bildet skulle tas (med litt Photoshop-inngrep i tillegg, for å virke mer dramatisk). Legg merke til at når hun skriker, så driver mannen til høyre og tar på seg baderingen og går mot vannet for å bli våt (!), slik at det skal se mer ekte ut på det endelige bildet.

På den andre videoen ser vi en «redning» av en flykting som er i ferd med å drukne. Han er rett ved båten, de kaster vann på ham for at det skal se ekte ut, og når de er ferdige med innspillingen, så sier den som filmet: – Good job!

Slike videoer har jeg sett bøttevis av siden 2015, da parasitt-organisasjonene invaderte øya mi.

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.