Hør ham lige, den helt sikkert dygtige minister, der godt ved, hvad der står på spil, men som alle andre toneangivende politikere i Danmark er han en luskefis:

”Vi kommer ikke til at gøre noget, der er i strid med konventionerne.”

”Jeg har talt med andre, men ikke min tyske kollega. Men jeg ved, at da vi vedtog lovgivningen i 2017, var det vigtigt for os, at vi selvfølgelig overholder alle internationale konventioner, hvis vi tager nødbremsen i brug.”

Det er jo det sorteste vrøvl, og det ved ministeren godt. Selvfølgelig, selvsagt og aldeles uden tvivl kommer Danmark og de vesteuropæiske lande til at gøre godt og grundigt op med konventioner, der var slet tænkte fra begyndelsen og kun er blevet værre siden.

Det værste overhovedet ved den moderne vestlige tankegang er den forrykte og forkerte opfattelse af, hvad mennesket er. Mennesker, herunder grupper af mennesker, er naturligvis forskellige på gruppeniveau, og det forklarer, hvorfor Somalia er Somalia og Danmark – trods alt indtil videre – er Danmark.

Fortsætter masseindvandringen fra den tredje verden, vil Danmark – som Sverige for længst er blevet det – en underafdeling af den tredje verden, hvad enten det er den somaliske, palæstinensiske, pakistanske, tyrkiske, eller hvad ved jeg.

Det skuespil, der netop nu udspiller sig ved den græsk-tyrkiske grænse, er hele Vesteuropa i en nøddeskal. Uansvarlige politikere i store som små lande har igennem mange årtier inviteret mennesker herop i den afsindige tro, at der gemt inde bag personen fra den tredje verden i virkeligheden befandt sig en lille svensker, en lille dansker og så fremdeles.

Det er ikke officielt bekræftet, at græsk militær skulle have skudt og dræbt i hvert fald én indvandrer, der forsøgte at krydse grænsen ulovligt.

Hvis det er korrekt, må vi håbe, at det bliver det sidste dødsoffer. Vesteuropas ledere er dog snarest nødt til at indse, at det haster med at generhverve sansen for verden, som den ser ud.

Verden er samlet set ikke noget særligt rart sted, al menneskelig selvopholdelsesdrift til trods. Størstedelen af klodens indbyggere lever i umådeligt fattige lande, og mange hundrede millioner af dem ønsker derfor at komme til Vesteuropa og USA med flere, fordi europæere generelt skaber gode samfund.

Man kan sagtens forstå, at de misunder os, men under ingen omstændigheder må de komme herop, fordi de jo netop skaber de samme dårlige strukturer som i deres hjemlande, denne gang for vores velstand, skabt ved vores dygtighed.

Jo før vores eliter fatter dette essentielle, desto bedre for alle parter. Danskerne bliver sparet for ulykken ved det psykologiske, eksistentielle tab af hjemlandet, og de indvandrere, der må hjemrejse under rimelige forhold, vil kulturelt, religiøst og etnisk føle sig langt bedre til rette i det oprindelige hjemland.

Enhver med en smule sund fornuft ved, at jeg har ret i dette. Det er alene spørgsmålet, hvornår vi handler. Jo tidligere handling, jo mindre smerte.

Jo senere handling, jo mere Sverige, og det kan da kun kommunister i Enhedslisten og Det Radikale Venstre ønske.

 

Opprinnelig i Jyllands-Posten, Vi takker forfatteren for republisering.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.