http://https://www.youtube.com/watch?v=TFPcn0F23vQ

I videoen til International Chamber of Commerce (ICC) i 2018 snakker statsminister Solberg seg varm om hvor viktig det er å lytte til folket. Sjelden har vel det norske folk følt at de blir mindre lyttet til enn nå. Slik framstår Erna Solberg som om hun ikke skjønner sammenhengen mellom liv og lære.

– Det viktigste er å ha politikere som lytter til folks bekymringer, diskuterer løsninger med folk, slik at de føler seg representert. Man må også snakke om de vanskelige tingene,

sier Erna Solberg i denne videoen, som er knapt to år gammel.

Men folk lar seg ikke avspise lenger. De opplever overhodet ikke at de blir lyttet til, selv om det snakkes om det i fine taler. Derfor er det opprør på gang i folkedypet. Ikke uten grunn at «Folkeopprøret mot klimahysteri» har nådd 150.000 medlemmer på kort tid. Det ulmende opprøret mot måten landet styres på, vises også på Facebook-veggen til Solberg. Folk er fortvilet og sinte på politiske ledere som har beveget seg langt fra grasrota. Her er noen av de nesten 400 kommentarene etter Svalbard-turen:

Alle tror nok ikke som deg at 99,99 % av forskere er enige om noe som helst, men vi er enige om at vi er lei av at mangfoldige milliarder av fellesskapets penger kastes bort på meningsløse symboltiltak, og at man skremmer vettet av barn og unge. Dette er holdningene til «Basket of deplorables».

Den siste tiden har du vist deg som en statsminister som er like lite skikket til å styre landet som Jonas G Støre dessverre!!

Den groteske klimabesettelsen hos myndighetene koster oss titalls milliarder kroner i året. Og så presterer Sanner å si at vi, den gemene hop, må stramme inn. Vi lever i absurde tider!

Lurer på om Erna Solberg leser kommentarene her og tar notis av folkets meninger? Gjør hun det, gir hun blaffen i folket, å bare turer fram som en elefant.

Hun har vel allerede sikret seg en toppjobb ute, så nå kan vi seile vår egen sjø. Likner mer og mer på GHB

Er det å lytte til folket og diskutere løsninger med dem, Erna Solberg, når «Klimakur 2030» og andre befalinger fra «Sannhetsministeriet» skal tres ned over hodet på folk? Samtidig som de presenteres som eviggyldige sannheter, man må adlyde for ikke å risikere mobbing fra høyeste hold?

Solberg ser det tydeligvis også som sin oppgave å berolige folket med at det er greit at beslutninger blir tatt utenfor Norges nasjonalforsamling. Vi vet at hun hele tiden har vært for EU, men mange håpet vel at hun respekterte folkeavstemninger. Ikke minst når hun snakker om å lytte til folket.

Men her er det hun sier videre i videoen til ICC (Documents uthevelse):

– Du må fortelle folk at det er nødvendig med mer globale beslutninger, fordi problemer krysser grenser, og sørge for at folk ikke blir redde for lover og regler som bestemmes utenfor deres nasjonale parlamenter.

Dette sa hun altså for to år siden til ICC, som kaller seg verdens største business-organisasjon, og hvis uttalte misjon er å gjøre forretninger hver dag, for alle, og overalt.

Grunnen til at folk blir overrasket over Solbergs uttalelser nå, er at hovedstrømsmediene ikke stiller kritiske spørsmål om hva Erna Solberg egentlig mener. Mediene er på samme side som toppolitikerne, ikke minst når det gjelder EU og mer «global governance», derfor underspilles fakta i dette feltet. Ikke minst fra NRK, som får milliardoverføringer og hvor toppsjefen tjener det dobbelte av statsministeren, betalt av norske skattebetalere.

Det Erna Solberg sier i denne videoen, betyr at hun i likhet med Brundtland/Stoltenberg-regjeringene aldri har respektert folkets NEI til EU i 1994 og 1972. Som kjent er vi best i klassen til å implementere EU-direktiver. Vi har for lengst passert 11.000 direktiver. Dette har skjedd ved hjelp av flere norske regjeringer, så her er ikke Solberg alene.

Men det er vel en klar fordel for makteliten at Norge skal holde seg bare med én «Pravda» fra NRK og øvrige medier, som mener nøyaktig det samme? Det er ikke mangfold, men et forsøk på å holde på konsensus. Når dette er sagt om den sittende statsministeren, er det ikke slik at venstresiden i norsk politikk er noe bedre.

Arbeiderpartiets ledelse har også for lengst mistet kontakt med grasrota, og er helt på linje med Høyre, selv om de konstruerer opp uenigheter i debatter. Når det handler om EU, ACER, Marrakech-avtalen, immigrasjon og klima, så ser Ap-ledelsen ut til å være nærmest identisk med Ernas Høyre, Venstre, KrF, SV og MDG. Disse er nok også skjønt enige om dokumentet «Klimakur 2030», som for svært mange nordmenn framstår som et urealistisk og dårlig gjennomtenkt prosjekt.

Statsministerens holdninger har blitt tydeliggjort de siste dagene, ikke minst når hun nærmest mobber mer enn 150.000 nordmenn som er skeptiske til det ensidige postulatet om klodens klima, ved å kalle dem et sammensurium av klimafornektere, innvandringsskeptikere og Nei til EU-folk.

Hun tar altså mannen, og ikke ballen. Er det slutt på saklige argumenter? Er det en statsminister verdig å komme med negative karakteristikker av folket som har valgt henne? Er statsministeren inspirert av faktisk.no som går løs på person og ikke sak, og gjør alt de kan for å kneble et folkeopprør mot elitens oppleste og vedtatte sannheter?

Avstanden mellom folket og de som skal representere dem, har aldri vært større enn nå. Folk kjenner på avmakt, og blir til og med mobbet for å framstå med andre synspunkter enn de «tillatte». Da er det stygge karakteristikker som gjelder. Er det dette som er folkestyre? Ikke rart folket er i ferd med å gjøre opprør. Men hvor går veien videre?

Stillingsutlysninger?

Flere og flere innser at vi har politikere som står langt fra folket. Kritikken av Erna Solberg betyr ikke at folk mener opposisjonsleder Jonas Gahr Støre er et bedre alternativ. Begge har mye til felles med franskmennenes Macron. De står stadig lenger fra folket de skal lede. De er derfor valget mellom pest og kolera. Mange ønsker seg en Boris, en Donald eller en Orbán, noen som har «guts» til å ta vare på sitt eget land og folk. Det er ikke en motsetning mellom dét og å handle eller lage avtaler med andre land, noe man fint kan gjøre uten å avstå suverenitet.

Det er duket for helt nye koster. Dagens norske politikere har beveget seg altfor langt fra grasrota. Mange har aldri hatt en vanlig jobb, men levd som politiske broilere hele karrieren. Vi trenger politikere med erfaring fra arbeidslivet og som har kontakt med livet til den jevne mann og kvinne. I tillegg noen som har ledet bedrifter med suksess, noen som kan vise til resultater i praksis, som vet noe om økonomi i virkeligheten.

Stillinger ledig er hermed utlyst. Fins det noen med sunt folkevett som kan ta på seg en oppryddingsjobb og stake ut en ny kurs? En kurs hvor lov og orden i fedrelandet prioriteres. Hvor den nyoppståtte kriminaliteten bekjempes, slik at våre barn kan leve trygt i landet vi har overtatt fra våre forfedre.

Vi trenger nye ledere som gjenfinner et land som er i ferd med å forsvinne, et land hvor tillit kan opprettholdes, et land hvor velferden kan opprettholdes, også for gamle og syke. Hvor levedyktige arbeidsplasser blir ivaretatt. Hvor miljø betyr kortreist mat og ivaretakelse av norsk natur, ikke rasering av naturen og forsøk på urealistiske globale løsninger. Vi trenger ledere som skjønner at en ikke hjelper hverken mennesker, miljø eller land ved å flytte diasporaer på hundretusener til den nordlige halvkule.

Finnes det noen folk med vett der ute, som kan brette opp ermene og ta over en skute som er i ferd med å kantre? Folk som ikke er karriere-politikere, men som vet noe om økonomi og det virkelige liv, folk som er glad i landet og folket sitt. Som ikke er redd for å være patriot, selv om de er åpne for impulser fra omverdenen. De som kjenner at det rører seg i hjertet når de ser Valdres-reklamen.

Kanskje er det tiden for et ekteskap mellom den delen av FrP som ikke er globalister og Senterparitet. Samt den delen av fagbevegelsen/Ap som aldri ville inn i EU, ACER og Marrakech-avtalen. Måtte de finne hverandre snarest, før det er for sent. Før 2021. Og før Norge ender opp som Sverige.

I mellomtiden er det avmakten i de såkalt sosiale medier som gjelder …

Erna Solberg, ta deg sammen. Hva du sa høres på video (fra sikkerhetskonferansen i München, red.anm.). Vestlige verdier er ødelagt på grunn av sånne som du. Er vestlige verdier å bli voldtatt av ikke vestlige, bli knivstukket på åpen gate, hinsides liten pensjon, betale klimaavgift som er direkte løgn! Du er fader meg så fjern. Se rundt deg hva som er i ferd med å skje. Verre skal det bli og grunnen til dette er på grunn av totalt hjernedøde politikere som ikke skjønner en dritt. Dere får det akkurat som dere vil det.

Du var ikke en tur på Frøya, da? Inspiserte de massive naturødeleggelsene av unik kystnatur som TrønderEnergi står bak.

Da hadde du vel med deg noen millioner til Trøndelag, slik du har til resten av verden. Håper det ??

Ja, du reiser rundt du Erna. Nå er vi lei! Kor vanskelig kan det være?! Nå er det så mange overfall at dette begynner å bli krise. Og hvorfor skriver ikke media om hva som skjer nesten hver dag!

Velkommen til Andøya, her e cafen nedlagt, butikker er det blitt lite av?Psykiske plager e det nokk av. Ungdommen flytter. Å pengan du lovte e uteblitt. Men vi har Kanskje enda en karateklubb som du kan lære deg noen knep?Vimpla og Stjærne blir det lite av i fremtiden, men Velkommen ska du være iallefall tel en kopp kaffe?

 

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!
Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂