Carl I. Hagen har ikke sagt sitt siste ord i norsk politikk. I denne ekstrasendingen fra DocTV deler han sine tanker om lørdagens valg på ny leder i Oslo Fremskrittsparti, om klima og selvsagt også om statsminister Erna Solbergs karakteristikk av «Folkeopprøret mot klimahysteriet».

I samtalen med Documents redaksjonssekretær Geir Furuseth fredag formiddag kom Fremskrittsparti-veteranen også med overraskende innspill. Vålerenga blir nevnt, og Hagen har konkrete forslag til hvordan integreringsarbeidet særlig i byene kan gjøres bedre, ikke minst hva angår gjengproblematikken.

Han har ingen planer om en retur til politikken selv, men mener det trengs nye koster. Hagen er ikke fremmed for et mer opprørsk Fremskrittsparti.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂