En død person ble fredag morgen funnet i en brennende bil i Moss. Brannen er slukket og politiet etterforsker hva som har skjedd. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Scanpix

En død person ble fredag morgen funnet i en brennende bil i Moss. Brannen er slukket og politiet etterforsker hva som har skjedd.

Operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt sier til VG at de undersøker brannstedet for å finne ut om noen har dratt derfra, noe som foreløpig har vært resultatløst.

– Området er sperret av, og etterforskere jobber med å finne ut hvem som sitter i bilen. Det er ikke eieren, sier Sandberg og legger til at de ikke har kommet i kontakt med bileieren.

Foreløpig vet ikke politiet om det kan ha skjedd noe kriminelt. De har imidlertid bedt kriminalteknikere undersøke funnstedet nærmere. De har søkt med hund etter spor rundt bilen for å finne ut om andre kan ha vært i bilen, men forsvunnet, melder NRK.

Bilen sto på tomta til herregården Værne kloster på Dilling i Moss kommune. Den står ikke ved en bilvei, men har kjørt inn i et tre.

Moss Avis skriver at politiet så langt ikke har noen øyenvitner til det som har skjedd.

– Ifølge beboerne på Værne kloster sto ikke bilen på eiendommen klokken 23.30 i går, og vi ønsker tips fra publikum dersom de har observasjoner i saken, sier operasjonslederen.

Sandberg sier til Dagbladet at bilen er hjemmehørende i Sarpsborg, og at de prøver å finne ut hvem som har brukt den.

Politiet meldte om hendelsen klokka 6.29 fredag morgen.

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.