Det brenner i et industriområde i bydelen Linnarhult nordøst i Göteborg. Dette melder avisen Göteborgs-Posten.

Klokka 00.51 natt til lørdag ble nødetatene varslet til Linnarhult. Det hadde begynt å brenne i et bilverksted der. Brannen har deretter spredd seg til en annen bygning.

Lørdag morgen melder nødetatene at bygningen der brannen startet, ikke kan reddes. Den andre bygningen vil også brenne ned.

Klokka 07.30 opplyste redningstjenesten at brannen er under kontroll. Slukningsarbeidet forventes imidlertid å vare i mange timer.

Ahmad Chokr eier en av de berørte virksomhetene, et bilverksted som han har drevet i nesten 20 år. «Jeg er sjokkert. Tenk å gå på jobb og så komme dit og se at det har brent ned og er borte», sier han til Göteborgs-Posten.

Ved 06-tida fikk Ahmad Chokr en telefon fra en venn som fortalte hva som hadde skjedd. Han dro til stedet og så hvordan nødetatene jobbet med å slukke brannen. «Vi har et møte med huseieren i løpet av dagen. Jeg vet ikke hva vi skal gjøre eller hvordan vi skal gå frem».

Politiet ble også varslet. De konstaterer at det er store materielle skader på åstedet og etterforsker hendelsen som en påsatt brann. «Vi etterforsker det som en slik inntil vi har gjennomført tekniske undersøkelser, men det kan ta noen dager», uttaler politiets talsmann August Brandt.

Sverige: Hele samfunnet er infiltrert av kriminelle klaner

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.