Natt til mandag brant to biler på Tåsen i Oslo. Politiet tror bilene kan ha blitt påtent. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

To biler ble skadd i en brann på Grorud i Oslo natt til tirsdag. For tredje natt på rad brenner biler i Oslo.

Politiet undersøker om brannen kan ha blitt påsatt.

Politiet fikk melding om brannen på Grorud senter klokken 3.18 natt til tirsdag. Om lag 20 minutter senere var brannen slukket.

– Det har vært brann i en bil som har spredt seg til en som sto ved siden av. Vi er på stedet og vi undersøker fortsatt området. Vi har ikke vært i kontakt med noen vitner foreløpig, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB like før klokken 04.

En av politiets hypoteser er at brannen ble påsatt. Pedersen sier de er interessert i å komme i kontakt med vitner av brannen. (NTB)

Dette er tredje natten på rad det brenner biler i Oslo. Natt til mandag brant to biler ved Tåsensenteret, og en av politiets hypoteser var at den brannen var påsatt. Operasjonslederen sier til TV 2 at det er for tidlig å si hvorvidt brannen ved Grorud senter kan settes i sammenheng med de andre brannene.

– Men det er en av tingene vi vil undersøke, sier han.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.