Nok en gang får alternative medier gjennomgå, denne gangen er det NRK ved selveste programleder Shaun Matheson som lar oss forstå hva vi er. Rasismebeskyldningene sitter løst, skal vi le eller gråte? Men hold an, aner vi lys i mørket? Gå ikke glipp av dette.

Også koronaviruset blir grundig omtalt, Julie Dahle har gjort gravejobben for oss. Ernas siste skandaløse uttalelser får også fyldig dekning, Kent Andersens ramsalte kritikk kommer til å merkes.

Så vil redaksjonen takke de leserne som har blitt DocTV-seere. God fornøyelse!

Og til sist en hilsen til Shaun i NRK, du er en kul dude og morsom å høre på, det synes i hvert fall videoprodusenten. Men gi deg med rasismebeskyldninger, vi aksepterer det ikke, det er ikke sant. Det er løgn, falsum, konstruert – ja, ondskapsfullt. Slutt med det!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.