Dette er hvordan wikipedia omtaler Shaun King. De er med på ferden. Dette er våre nye «helter»: Jeffery Shaun King is an American writer, civil rights activist, and co-founder of Real Justice PAC. King uses social media to promote social justice causes, including the Black Lives Matter movement. King was raised in Kentucky and attended Morehouse College in Atlanta, Georgia. Wikipedia

Shaun King er en av de sentrale skikkelsene i Black LIves Matter. Han tvitrer nå om at neste mål når statuene er fjernet, er «hvite Jesus». Han mener det bokstavelig:

Dette er en oppfordring til å ødelegge kirker og kristne symboler over alt hvor de finnes. Det at King tør å si dette offentlig sier mye om hvor langt de føler de kan gå i dagens situasjon.

Det sier også mye om Twitter. De sensurer presidenten av USA. Men de lar oppfordringer til å ødelegge kristne symboler flyte i en stri strøm.

Twitter ønsker ødeleggelsen av kristen kultur.

Annerledes er det umulig å tolke disse tweetene.

De er også truende overfor hvite mennesker. Når en kvinne sier hun aldri sier hun vil forråde Jesus, svarer King at det er hennes hvithet hun forsvarer.

Den amerikanske ytringsfriheten har vide grenser. Men den tillater ikke at du roper det er brann i et overfylt teater, hvis det er ment å utløse panikk. Eller hvis du står utenfor kornhandlerens hus og det er en sint mobb der og du sier at han jukser på vekten. Det er en clear and present danger. Da truer du mennesker.

Shaun King truer hvite. Hva vil skje når mobben går løs på kirker? Da vil kristne komme og forsvare dem, og de vil bli skadet eller drept.

Dette er neste trinn i den mobb-revolusjonen som Corporate America og Big Tech sammen med medier og Demokrater, direkte og indirekte støtter.

Det er en oppfordring til borgerkrig.

 

 

Slik må Jesus se ut om han skal bli godtatt av Black Lives Matter:

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.