Foto: Joshua Roberts / Reuters / Scanpix.

En meningsmåling som University of Massachusetts-Lowell har utført blant sannsynlige deltagere i Demokratenes primærvalg i delstaten New Hampshire, viser at 62 prosent av de spurte heller vil at menneskeheten utslettes som følge av et meteornedslag enn at Donald Trump gjenvelges som USAs president i november.

Det melder Newsweek og andre amerikanske medier.

The UMass-Lowell survey of 400 likely Democratic primary voters asked respondents: «Which of the following outcomes would you prefer to occur on November 3, 2020? – Donald Trump wins re-election or a giant meteor strikes the earth, extinguishing all human life?»

Only thirty-eight percent of those who responded chose Trump over the deaths of themselves and all of humanity.

Det lar seg ikke benekte at vi lever i politisk svært splittede tider, kommenterer Time.

Den samme undersøkelsen, som ble utført i slutten av januar, viser at 42 prosent tror Joe Biden har de beste sjansene til å vinne over Trump i presidentvalget, mens det er 31 prosent som har størst tiltro til Bernie Sanders i duellen med The Donald.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

 

Kjøp «Sammenstøt mellom sivilisasjoner?» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂