Michael Bloomberg er gammel og kjedelig og har i tillegg bedt om unnskyldning for det som gjorde ham historisk som borgermester – search and frisk – men han har tonnevis med penger. Foto: Joshua Roberts/Reuters/Scanpix

Mangemilliardæren Michael Bloomberg utnytter kaoset blant Demokratenes offisielle kandidater til å doble reklamebudsjettet.

Encouraged by the murky outcome, Mr. Bloomberg authorized his campaign team to double his spending on television commercials in every market where he is currently advertising and to expand his campaign’s field staff to more than 2,000 people, strategists involved in the conversations said.

Bloomberg håper å kunne steppe inn i kampen på supertirsdag 3. mars og gjøre rent bord. Men ikke er like begeistret. Bernie Sanders velgere liker ikke at det er pengene som snakker. I 2016 ble Sanders lurt av Demokratenes nasjonale komite og Hillarys team som sammen ordnet det slik at Bernie ikke ble med helt frem til konventet startet. Hans velgere ble så rasende at de enten satt hjemme eller stemte på Trump.

Noe lignende kan skje denne gang, hvis DNC lager særregler for Bloomberg.

Rotet i Iowa har allerede satt sinnene i kok.

Det viser seg nå at Department for Homeland Security tilbød seg å teste appen på forhånd, men Demokratene i Iowa avslo. Det ble totalt kaos da den brøt sammen.

Forhåndsbestill Peder Jensens bok til spesialpris her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂