Tavle

Rett eller galt? Her er det LGBTQ-aktivister som demonstrerer utenfor den amerikanske høyesteretten i Washington DC i oktober 2019.  I Canada trues en far nå med tiltale for familievold om han ikke respekterer rettens avgjørelse om å kalle sin datter for ‘han’. Foto: Jonathan Ernst/Reuters/NTB Scanpix

Normløsheten sprer seg som en farsott. Nylig ​​fastslo en canadisk domstol at en 13 år gammel jente var gammel nok til å begynne med behandling av testosteron, til tross for farens innvendinger. Datteren ble sønn.

Faren mener at hans datter var blitt påvirket av talsmenn for transideologien, og at hun ikke forsto de langsiktige konsekvensene av sin avgjørelse.

Ankevedtaket som ble frigitt 10. januar ga også faren en rettslig kjennelse som er gjeldende fram til april, og som pålegger ham å akseptere at hans datter, som nå er 15 år gammel, er å ansees som en mann.

Retten krever også at faren bruker det mannlige pronomenet når han henviser seg til henne, og at han kaller henne ved hennes valgte mannlige navn.

Vedtaket fra Court of Appeal for British Columbia kommer etter at faren påanket et vedtak ført i pennen av Høyesterettsdommer Gregory Bowden i februar 2019. Faren hadde da gått til sak for å stanse «behandlingen».  Dette fant retten utgjorde familievold.

CD, who is separated from his wife and who went to court last year to stop his daughter’s transition, was appealing Superior Court justice Gregory Bowden’s February 2019 ruling that his opposition to his daughter’s transition constituted “family violence.” (Lifesitenews)

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!


Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort:

Eller du kan velge et enkeltbeløp:

kr

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Les også