Politiet i arbeid utenfor en boligblokk på Strømmen, hvor en kvinne ble funnet død tidligere i år. Nå er den tidligere ektemannen tiltalt. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

En 32 år gammel mann er tiltalt for knivdrapet på sin tidligere kone på Strømmen utenfor Oslo. Politiet mener sjalusi var drapsmotivet.

Drapet skjedde i april i fjor utenfor den 33 år gamle kvinnens leilighet, og tiltalen beskriver et brutalt knivangrep, melder NTB.

Den drepte kvinnen ble påført rundt 45 knivstikk, skriver Romerikes Blad.

Både den tiltalte og offeret er iranske statsborgere med opphold i Norge. De tok ut separasjon i 2017 og hadde en datter sammen.

Kvinnen hadde vært i kontakt med politiet flere ganger før drapet og var utstyrt med voldsalarm. Den tiltalte mannen var involvert i flere av hendelsene.

Mannen ble pågrepet kort tid etter drapet og har siden sittet i varetekt.

– Han har erkjent forholdene i tiltalen og vil forklare seg nærmere om dette under hovedforhandlingene, sier mannens forsvarer, advokat Marius O. Dietrichson til avisen.

Politiet mener sjalusi var motivet for drapet, ifølge Romerikes Blad. Kvinnen skal ha innledet et forhold til en annen person, og politiet mener at dét skal ha vært bakgrunnen for drapet.

I tiltalen står det også at vedkommende skal ha kommet til åstedet kort tid etter drapet og blitt utsatt for trusler fra mannen, som da hadde drept sin tidligere kone.

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.