Doc-TV

Innvandreres kultur forsterker ofte problemene barna deres har i det norske samfunnet, forteller Documents nye medarbeider Julie Dahle i denne samtalen med Hanne Tolg, som ble sendt på Documents Facebook-side torsdag kveld. Offentlig sektor foretrekker en «kultursensitiv omsorg», og gjør med det både minoritetsbarna og resten av samfunnet en kjempemessig bjørnetjeneste.

I det offentlige er det ikke rom for å tenke i de baner Julie gjør, eller å fortelle åpent om de ideologisk ukomfortable erfaringene tjenestepersoner i førstelinjen gjør seg, for eksempel om mange innvandrerforeldres sjokkerende grove voldsbruk overfor egne barn.

Men det rommet finnes på Document. Med Julie på laget vil den usminkede virkeligheten offentlige tjenestepersoner ser, men tier om, komme enda bedre til overflaten.

I en bedre verden ville denne skånselsløst realistiske samtalen mellom to voksne kvinner ha gått på statlig fjernsyn. Se videoen for en forsmak på det Julie Dahle vil meddele offentligheten på Document!

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort:

Eller du kan velge et enkeltbeløp:

kr

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

 

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!