Nytt

Tre jenter i 20-årene fant piller gjemt i kebaben som de kjøpte hos Istanbul Grill på vei hjem fra nattklubb en sen lørdagskveld i byen Bognor Regis sør i England. Politiet i Sussex har stengt kebab-sjappa og arrestert to menn på 30 og 42 år for forsøk på forgiftning av jentene.

 They were arrested on suspicion of administering poison with intent to endanger life or inflict grievous bodily harm, and later released on conditional bail until 27 January while inquiries continue, police said.

Kebab-sjappene i Storbritannia har i flere år vært i sentrum for sex-grooming av britiske unge jenter. Tablettene som de tre jentene fant i kebaben var helt klart ikke paracet.

Politiet i Sussex ber alle jenter som mistenker at de har blitt dopet av kebab med piller i om å melde seg.

BBC    The Guardian

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!