Nytt

Onsdag 10.august skriver Nordstrandsblad om forrige helgs hendelser på Bøler, som var preget av branner . Det har i 2011 vært en lang rekke bilbranner, og etter forrige helgs branner på Bøler, kan ennå tre føyes inn i rekken. I tillegg var det også forsøk på ildspåsettelse på Bøler pizza kebab og kiosk.

Klokken fire natt til lørdag kom det melding om brann i Bøler pizza, kebab og kiosk. To timer senere kom det melding om at en parkert bil sto i full fyr i krysset Bølerlia/General Ruges vei. Brannene ble raskt slukket av brannvesenet og det var ikke fare for spredning. Både gatekjøkkenet og bilen fikk store skader.

Klokken ett natt til søndag kom det på ny melding om at det brant i gatekjøkkenet. To timer senere sto to biler i full fyr på oversiden av senteret.

Politiet har gjort seg sine tanker om brannårsakene.

– Vi mistenker at alle brannene er påsatt, bar ild er brannårsaken og det er ingen andre naturlige brannårsaker, sier Terje Dahl, politiførstebetjent og leder av branngruppa ved Oslo politidistrikt.

http://www.noblad.no/nyheter/politiet-frykter-ildspasetter-pa-boler-1.6411552