Joakim Lamotte er svensken med den glattrakede skallen som drar rundt i Sverige og intervjuer folk på gaten om hva de synes om «utviklingen», det vil som regel si innvandringen og kriminaliteten.

Ingen andre medier gjør det i dagens Sverige. Folk strømmer til for å fortelle om hva som skjer i nabolaget. Det er autentisk tv, livesendt.

Torsdag var Lamotte i Kronågården utenfor Göteborg, et område hvor det har vært uroligheter i flere dager. Likevel våget Lamotte seg inn. Han skrev et avskjedsbrev som skulle publiseres på Facebook hvis noe skulle tilstøte ham. Han hadde en dårlig følelse.

Den stemte. De sto og ventet på ham, forkledte. Politiet var også der for å passe på Men selv politiet fikk ta imot «stryk». Gjengen var provosert av at Lamotte i det hele tatt var der, i «deres» område. Det hadde han ingen rett til.

Det ender med at han blir frastjålet sitt utstyr. Gjengen skriker at det er deres område. Lamotte har ingen rett til å være der.

Det underlige er at det politisk korrekte Sverige synes å være av samme mening. En rekke kjente journalister og folk i fagbevegelsen og sossarna håner Lamotte for hans «töntiga» innlegg.

Det er ikke vanskelig å spore roten til spotten: Lamotte representerer den grasrota som nå reiser seg mot Löfven og sossarna. De er lei. De er også lei av medienes stadige løgner.

Alt dette vet politikerne og mediene, men de klarer ikke la være å håne Lamotte. Det er et tegn på usselhet. At man ikke lenger har råd til å holde seg med moral. Nå er det de lavere instinker som råder.

Hvordan skal det gå med Sverige?

Gjengene rår. Det offisielle Sverige har avstått disse områdene Det viser den siste rapporten om Borås. Salafistene har overtatt en hel bydel.

Hva gjør sossarna, Centern og Liberalerna? Ingenting. De har avskrevet disse områdene. De har tilpasset seg at det hersker en annen lov der. De kriminelles lov og den religiøse loven.

Utfallene mot Lamotte viser at dette ikke har gått ubemerket hen. Den svenske PK-eliten blir hatsk og perfid nå som det blir synlig at det offisielle Sverige har mistet kontrollen.

I nabolandene gyser man. Hvis Sverige går ned vil det rive store deler av Norge og Danmark med seg.

Det er et varsel at eliten blir «elak» mot dem som eksponerer hvor langt ødeleggelsen av Sverige har kommet:

Lamotte:

Mats Eriksson är politisk sekreterare hos LO och gift med vår utrikesminister Ann Linde från Socialdemokraterna. Jag undrar vad LO:s medlemmar anser om att en av de högsta tjänstemännen inom organisationen tar parti för kriminella killar som kastar sten på blåljuspersonal och misshandlar och rånar oberoende journalister?

Hva er det Erikson skriver?

Større sympati for snørrungene i Kronogården? En svensk pamp har større sympati for voldsmenn enn en journalist som blir slått og ranet når han forsøker å gjøre en reportasje.

Han sier det etter at Lamotte er skadet og mange andre i den snakkende klassen håner Lamotte fordi han våget å tenke de verste.

Den svenske røde adelen er snart klar for å håne ofrene. De har tatt voldsmennenes side.

Den norske regjering har slått inn på samme kurs. Trine Schei Grande vil begynne å bearbeide barna helt fra barnehagen slik at de får de rette filtre i hodet. Men hun kommer ikke til å gjøre noe med personer som dette:

 

Våldsam attack mot Lamotte – maskerat gäng stal hans utrustning

Kjøp Sammenstøt mellom sivilisasjoner? her!