Avstemningen i Parlamentet om en utsettelse av avstemningen av statsminister Boris Johnsons brexit-avtale endte med å bli vedtatt. Dermed blir det ingen avstemning om brexit-avtalen lørdag. Boris Johnson vil i henhold til en lov som er vedtatt tidligere, måtte be EU om en utsettelse av brexit. Dette må han gjøre innen mandag. Men Boris Johnson sier at han ikke vil forhandle med EU om en ny utsettelse.

Opposisjonen stolte ikke på at regjeringen ville implementere den nye avtalen med EU. Boris Johnson fikk ikke støtte fra de ti nord-irske DUP-kandidatene til å stemme imot dagens utsettelse og heller ikke fra nok Labour-parlamentarikere.

Det forventes at Boris Johnson legger frem sin EU-avtale til avstemning på tirsdag.

Det er ingen tvil om hva avisen Daily Mail mener om dagens hendelser i Parlamentet:

Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂