Tavle

Vi kom naturligvis ikke utenom sirkus Raja i denne helgens podkast. Det er et stort paradoks at de hysteriske reaksjonene på ordet «snikislamisering» kommer samtidig som islamiseringen pågår for fullt.

Er det virkelig Frps «retorikk» som splitter? Var det ikke splittende å brunstemple Carl I. Hagen på den tiden masseinnvandringen var i emning? Dette perspektivet er fraværende blant journalister, som ikke gjør jobben sin, med mindre jobben deres er å være maktens talerør snarere enn folkets.

Vi er også innom i Sverige og Danmark, samt Facebooks nordiske talsmann Peter Münster og hans forsøk på å rettferdiggjøre at støtte til Tommy Robinson er ensbetydende med utestengelse, blant annet fordi han skal være dømt for oppfordring til vold.

Opptaket er også på Facebook, YouTube, SoundCloud og Spotify.

 

Lei av Facebook? Følg oss på MeWe, da vel!